Gick emot Querrey även i första rundan utan resultat. Nu testar jag att gå emot honom igen då han möter en spelare som borde passa honom ännu sämre spelstilsmässigt!

Att underlaget är långsamt i Miami behöver knappast upprepas fler gånger nu. Likaså att bollen studsar väldigt lågt pga luftfuktigheten. Det är något som borde passa Bautista-Agut som handen i handsken. Spanjoren spelar fruktansvärt flackt i vanliga fall. Med förutsättningarna som råder här lär den store och gänglige Querrey behöva gräva djupt för att få över bollarna över nätet.

Spanjoren spelar dessutom väldigt konstigt, vilket är obehagligt för i princip vem som helst. Det är också något som borde passa Querrey väldigt illa då han helst vill ha så enkla och raka bolldueller som möjligt från baslinjen. Det kommer han absolut inte få här idag.

Som vanligt för Querrey handlar det om hur mycket han får på sin serve. Jag tror inte han kommer få den utdelning han behöver och när bollen väl är i spel kommer det vara kraftigt övertag för spanjoren!

Spelar därför Bautista-Agut - 1.5 games till 1.82 @ Pinnacle

3/5 units.

@TopspinBetting på Twitter

This is the stats tab
This is the post tip