Tycker att Shapovalov till 2,20 mot Sam Querrey är det bästa spelet på dagens utbud. Hög studs här i Miami vilket inte passar Sam alls och han kommer få lite mindre på serven än normalt. Till skillnad mot till exempel John Isner så servar Querrey med mindre spinn och lite flackare vilket gör att hans serve inte kommer vara lika effektiv.

Shapovalov har bra statistik mot serveinriktade spelare, slog Karlovic för bara något vecka sedan och gjorde en jättefin match mot Dzumhur i andra omgången.

Formmässigt är det viss fördel Querrey men förlusten mot Raonic i Indian Wells var inte snygg och även om han bara blev breakad en gång mot Radu Albot här i första omgången så förlorade han ändå nästan 30% av servepoängen vilket är rätt mycket för att vara Querrey mot en formsvag spelare rankad precis innanför topp 100. Gör han en liknande insats mot Shapovalov kommer det bli tufft.

Trots allt viss fördel för Querrey i serven men i spelet kommer Shapovalov vara bättre. Tycker att oddsen ska vara helt jämna i den här matchen och det gör att 2,20 på kanadensaren blir bra. Finns hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip