Höjer ett varningens finger för Nicolas Jarry mot Albert Ramos. Tror inte att det här blir någon promenad i parken för spanjoren som ställs mot en spelare som gillar grusbanor åt det Snabbare hållet. Jarry får ut max av sitt aggressiva spel på snabba grusbanor och vi såg i förra omgången att han trivs i den här typen av förhållanden.

Gjorde en fin turnering i Quito, Jarry och som jag skrev i en tidigare rek, det ser ut att gå snabbt i Rio i år vilket ska passa honom bra. Sen gick visserligen Ramos ett steg längre i ovannämnda turnering men jo, det får man räkna med att han ska göra.

Vad man däremot inte ska räkna med att en spelare runt 20 på ranking ska göra är att tappa set i 27 av sina 30 senaste matcher. Ja, ni läste rätt. Sedan Wimbledon har han bara vunnit tre matcher i raka set och det är väl en fingervisning om något att han är felrankad, spanjoren.

Det är väldigt troligt att han tappar set här också, särskilt med tanke på hur fin Jarry är på snabba grusbanor. Tog tre titlar på challengertouren på snabba grusbanor förra säsongen och gick bra i Quito i år. Var bara hotat i två servegem i första omgången mot Garica-Lopez...nej, som sagt, det här blir en svår nöt att knäcka för Albert Ramos.

Tar alltså Nicolas Jarry till 3,40 hos Bethard och +1,5 set till 1,78.

This is the stats tab
This is the post tip