En förmiddagsmacka från Leo Vegas:

Har suttit och velat fram och tillbaka med Casper Ruud, alltså hur mycket han kvalinsatser och vinst mot Albot egentligt väger och det jag kommit fram till är att det förmodligen varit bra för honom att få matcher på hög nivå där han liksom tvingas bevisa själv hur duktig han är. Som det varit senaste månaden sätter kanske lite för mycket press på honom, alltså med WC till alla möjliga turneringar.

Han är bevisligen topp 100 på grus, inget snack om saken. Forehanden kanske bättre än så, men det är klart att han blir lite tunn mot riktigt stabilt motstånd emellanåt.
Men precis som med Goffin så tror jag att Ramos kan få en reaktion på den sjukt fina vecka han hade i Monte Carlo, för ska man vara ärlig. Han är inte en spelare som kan hålla så hög nivå över en längre tid. Hans högstanivå, fine, den är väldigt fin, men en vanlig lunkturnering... nej som sagt, en reaktion här är inte omöjlig alls.

Vi ska kika hur det gått för Ramos de gånger han varit i final turneringen innan:

Indian Wells 2017: vinst 7-5 i skiljeset mot Dzumhur på hardcourt.

Peking 2016: Förlust mot Mannarino i tre set.

Gstaad 2016: Vinst mot Lamasine som har svårt på CH-touren - torsk mot Mathieu matchen efter.

Båstad 2015: Vinst mot Luca Vanni - torsk mot Robredo.

Sthlm Open 2014: Förlust mot Jarkko Nieminen i raka set.

....längre bak än så orkar jag inte gå. Men man kan lugnt säga att det finns en röd tråd här tycker jag. Ramos är inte den spelare som är bäst på att återhämta sig, och löper stor risk att få en reaktion. Då är Casper Ruud en mardrömsmotståndare.

Tar handikappet på Ruud som ligger på +4,5 games till 1,70 hos Leo Vegas men det blir också en rak slant till 3,65 hos Nordicbet (låg).

This is the stats tab
This is the post tip