Är den första att sätta på mig dumstruten efter att ha rekat Robert mot Ramos i första omgången. Utgick från att spanjoren skulle vara sliten och att hemmaplan skulle vara till stor fördel för fransmannen. Så blev det inte, kan man säga.

Nu tycker jag istället att handikappspelet på Ramos mot Tsonga är omgångens bästa spel. Inte bara för att han gjort rent hus senaste veckorna. Han verkar inte ha några som helst tankar på att avsluta säsongen i dur, som jag först trodde.

Tsonga vann deras senaste möte, för bara en vecka sedan, i Wien. Det slutade 6-2,7-6 till fransmannen, men förutsättningarna är annorlunda nu. Underlaget i Paris ska gynna Ramos betydligt mycket mer och på samma gång missgynna Tsonga. Det här är den enda inomhusturneringen där grusspelare gynnas starkt. Studsen är hög och det blir därmed svårt att slå winners.

Trots att Tsonga har 5-0 på Ramos så tror jag han hänger med bra här. Har täckt linan fyra av fem matcher (fick 5,5-lina i Wien).

Har egentligen aldrig varit särskilt bra i Paris, Tsonga. Har inte tagit sig förbi kvartsfinal här sedan 2011 och då var underlaget garanterat Snabbare än vad det är nu.

Ramos täcker 4,5-linan. Så är det bara. Finns till 1,91 hos Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip