Han är ju verkligen anskrämlig nu, Raonic. Ser ut som att han gått upp en del i vikt också, kroppen ser liksom ännu mer oproportonelig ut än tidigare och han i Monte Carlo får han ju noll på sin serve jämfört med en del snabba underlag.
Kommer nog ta ett tag innan han är tillbaka på allvar. Det han visade upp mot Kerstin eller vad nu Monacos 350-rankade WC-spelare nu än heter, det var inte bra. Inte alls.

Så, Raonic är ett stort frågetecken. Han har varit skadad inför säsongen och har hittat allt annat än rätt så här långt. Har bara vunnit fem av 13 matcher i raka set och nu har vi dessutom med grus att göra som är hans sämsta underlag.

Tyvärr så är Marco Cecchinato inget större tennisspelare men han är en grusspecialist som kan grinda på rätt bra från baslinjen. Har gjort en jättebra turnering så här långt i Monte Carlo och har ett par fina resultat på challengertouren senaste månaderna, så formen får man ge honom.

Om man sammantaget väger ihop att Raonic varit dålig hela säsongen och framför allt i första omgången, plus underlagsfördelen och formen på Cecchinato så tycker jag att 1,77 på att italienaren nyper ett set här är bra.

Det är Bethard som står för kalaset.

This is the stats tab
This is the post tip