Han är ju i hyfsad form nu, Jeremy Chardy. Kanske sin bästa form sedan hösten 2015. Mycket kan tillskrivas en förbättrad backhand och en ruskigt effektiv serve, och det är väl just det som är signifikativt för Chardys spel just nu – han är för en gångs skull stabil i sina servegem.

Normalt sett ska detta vara en mumsbit för Raonic, just för att han själv alltid är superstabil i egen serve och bara kan ligga och vänta på att Chardy ska kasta bort ett servegem, vilket han förr eller senanare gör. Men även om Raonic har 6-0 i matcher så har Chardy tagit set på samtliga långsamma underlag: ATP Paris, ATP Miami och ATP Rom och totalt har alltså Chardy nypt ett sei i 4 av 6 matcher vilket indikerar att utfallet 6-0 i matcher är en smula missvisande. Sen är han ju en choker, Chardy.

Bra match av Raonic senast mot Schwartzman, men jag skulle inte lita på att han är 100% tillbaka. Han gjort väldigt många tveksamma ingripanden i år och är ju knappast en av tourens bästa returtagare.

Känns öppnar än någonsin och med tanke att Chardy har för vana att ta set på Raonic så kan jag mycket väl tänka mig att han gör det i den här matchen också.

+1,5 set finns till 1,74 hos Bethard och det får bli dagens spel från ATP Miami.

This is the stats tab
This is the post tip