Känner mig faktiskt bekväm med att Borna Coric slår Andrej Rublev i Doha. Han har inlett året bra, Coric, och det bör passa honom bra att möta Rublev, särskilt när ryssen spelar så spretigt som han gör nu.

Det var ingen bra match, den mellan Rublev och Verdasco. Spanjoren var bättre under stora delar men det missades något enormt från båda håll. Och det är just därför jag tror att det här passar Coric bra. När han möter hardhitters som inte är i toppform så kommer han förr eller senare få dem att missa.

Nu vann ju visserligen Rublev i raka set i Milano i höstas, men det drar jag inga större växlar av, Rublev är ett hack bättre inomhus och Coric är ett hack bättre utomhus men när vind och sol kommer in i bilden är kroaten bättre.
Underlaget är inte jättesnabbt här. Det var klart Snabbare i Milano och ju långsammare det går, desto bättre för Coric och vise versa när det gäller Rublev.

Han har inte mycket till vapen, Coric, en duglig serve som han får en del på men i övrigt handlar det ofta om att han spelar smart och försvarar sig bra vilket tillslut får motståndarna att missa. Rublev är mer en lose cannon som en bra dag kan slå igenom de flesta men det jag sett av honom så här långt... det räcker inte.

Skickar in mina polletter på Coric här till 1,83 hos Bethard

This is the stats tab
This is the post tip