Nu är jag lite sent ute igen, så håller mig kort. Den här spelas sent ikväll och jag tror att Casper Ruud har goda möjligheter att hänga med Carreno Busta.

Carreno Busta är den bästa spelaren som Ruud någonsin mött, åtminstone på grus men även om spanjoren är rankad 24a i världen så är det knappast skrivet i sten att han vinner denna. För mig är Ruud utan tvekan topp 100 på det här underlag. Känns dock som att marknaden är lite rädd för att Casper ska kollapsa snart...som han gjorde mot Fucsovic i Budapest. Men man ska komma ihåg att Ruud var febrig kvällen innan semifinalen i Budapest och att han med säkerhet inte var fysisikt kapabel vid tillfället.

Gillar verkligen när juniorer får fart på grejerna och springer bra. Det är sällan som de åker ut med buller och bång... och jag är övertygad om att Ruud kommer kriga till sista bollen här.

Han har egentligen ingen vidare serve, Ruud, men att han bara blivit breakad en gång över tre matcher och sju set... det är ett väldigt fint tecken på hur bra han är just nu. Hemmaspelaren Thiago Monteiro fick förresten inte ens fram en breakboll i kvartsfinalen och det är alltså samma spelare som slog ut Bellucci i andra omgången.

Pablo har inte imponerat överdrivet mycket så här långt. Senaste veckorna har han tappat set i fem av sina sex grusmatcher. Dolgopolov var uppenbart sliten i kvartsfinalen och bland spelarna han haft problem med senaste veckorna återfinns både Giannessi och Estrella Burgos - två spelare som Casper i dagsläget förmodligen skulle bolla gris med.

4.5-lina erbjuds hos bet365 och den är jag villig att ta alla dagar i veckan till oddset 1.72.

EDIT: Droppade till 1,66 medan jag skrev den här trötta texten. Går bra att spela till det oddset också.

This is the stats tab
This is the post tip