Casper Ruud kommer bli en riktigt bra atp-spelare, men Fucsovic i de här förhållande... på bortaplan med Davis Cup-liknande stämning... klarar han det, då tar jag fram saltkaret och kokar ihop en stuvning med mina söndersvettade gamla Reebook-skor tillsammans med morsans blommiga stråhatt.

Ruud har gjort en, med sina mått mätt, jättebra turnering. Han har slagit bra men dock formsvaga spelare på vägen. Tycker att det syns att han är mer av en grusspelare. Spelar alltså med bred marginal över nätet och slår inte superhårt. Rör sig dock oerhört bra.

Hur som helst. Hemmafansen står bakom sina spelare i de här öststatsländerna, syns både i Sofia och här i Ungern. Folk är som galna... stör motståndarna när de servar och jublar vid dubbelfel. Vettefan hur Casper tacklar sånt heller. Man kan väl säga att det inte är till hans fördel.

Sen ska man veta att Fucsovic är en bra inomhusspelare, mycket bättre än Ruud och har slagit sig fram här genom att vinna sina tre matcher i raka set - samtliga spelare skulle jag ranka bättre än Ruud på underlaget.

Norrbaggen har haft ett par extraliv i den här turneringen. Valutin servade för matchen och var break upp två gånger i skiljeset senast, men på någon mirakulöst vis lyckades Casper vända det. En ordentligt gummiarm av ryssen.

Nej, det ska lite för mycket till för att Ruud ska vinna den här matchen. Tycker att 1,57 hos Ladbrokes är bra men finns även till 1,55 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip