Nu går vi direkt på ett värdespel när storservarna Ivo Karlovic och Sam Querrey ställs mot varandra under snabba förhållanden.

Vi får 2,25 hos Bwin på över 10,5 games i första set och det är inget annat än rent värde. Hur man än vrider och vänder på detta spel så kommer det att vara vinnande i längden.

Sedan 2012 har Ivo Karlovic spelat 54 set på hardcourt inomhus och 28 av dessa har slutat över 10,5 games. I 17 av 23 matcher har första set gått över dagens lina och då kan jag säga att han inte mött lika duktiga servare som Sam Querrey. Amerikanen ligger precis bakom Isner, Raonic och Karlovic i antal ess, hållna servegem och vunna bollar på förstaserven.

Spelarna har ju exakt samma svagheter och styrkor. Ingen kan slå varken passer-slag eller backhand. Det kommer att bli svårt att skilja spelarna åt.

Den här matchen är som gjord för tiebreak och jag blir inte förvånad som det blir så redan i första set. Oavsett så är oddsen uppenbarligen fel. Chansen att vi får se över 10,5 games i första set är garanterat över 50%.

Fick in det till 2,25 nu men jag kan tänka mig att spela ner till 2,00.

This is the stats tab
This is the post tip