Jag har väldigt väldigt väldigt svårt att tro att Baghdatis kan göra något mot Diego Schwartzman, precis allt talar emot honom i den här matchen. Till att börja med kom han undan med blotta förskäckelsen mot en matchotränad Nishioka. Var break ner i tredje men hela matchen var en enda stor breakfest. Det kändes nästan omöjligt för dem att hålla serven.

Man måste dock ge Baghdatis att han, med sina mått mätt, emellanåt spelade bra, men det här handlade egentligen om att Nishioka slog bort sig på viktiga poäng. Sen är det såklart en fördel för honom att han fått in tre matcher på det här underlaget medan Schwartzman kommer direkt från Acapulco. Däremot, om man ska prata fördelar, så är det här underlaget till väldigt stor fördel för Schwartzman. Långsamt och hög studs passar argentinaren oerhört bra. Det blir som att spela grusspel på hardcourt och där är han överlägsen cyprioten.

Kommer bli en duell från baslinjen det här och jag har mycket svårt att se hur Bagdatis ska slå igenom Schwartzman, det kommer bli mycket bollande och då ska argentinaren vara så pass mycket bättre att 1,53 blir ett bra spel hos Bethard .

Det finns en anleding till att Baghdatis är rankad utanför topp 100, hans nivå har droppat i ungefär samma takt som Schwartzmans nivå höjts.

This is the stats tab
This is the post tip