Jag gillar hadikappspelet på Nicolas Jarry mot Diego Schwartzman. Linan ligger på +4,5 games till oddset 1,70 hos LeoVegas .

Kickservar funkar bra på det här underlaget, Schwartzman kommer tvingas till en väldigt defensiv position i returspelet och han är ju inte mer än ett par fot hög så han kommer med säkerhet få problem med Jarrys tunga serve. I spelet lär han dock vara väldigt överlägsen så matchbilden kommer vara tydlig. Schwartzman vill ha dueller, Jarry vill avgöra så snabbt som möjligt.

Argentinaren har ett par tröga matcher i benen – både i Acapulco och Indian Wells där han varit oförskämt ojämn. Blev kanske lite mätt på tennis efter titeln i Rio De Janeiro och jag skulle tippa på att han ser väldigt mycket fram emot europeiska grussäsongen som kickar igång om ett par veckor. Han var för övrigt rätt kall under den här peioden förra året också vilket säkert kan härledas till att han, liksom förra året, spelat alla turneringar han kommit över.

Jarry är har hoppat nästan 30 platser på rankingen i år och återfinns nu runt 60-strecket – grym utveckling och med tanke på vilket vapen han har i sin serve så tror jag att han är här för att stanna.

Underlaget i Miami skiljer sig inte jättemycket från de grusturneringar han har haft stor framgång i, så jag vill ändå tro att hardcourtbanan i Miami ska passa honom bra.

Hur som helst, 4,5-linan känner jag mig trygg med att han täcker till 1,70 hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip