Denis Shapovalov är rankad lite mer än 100 placeringar sämre än Rogerio Dutra Silva, men på snabba underlag är nog verkligen precis tvärtom. Shapovalov är säkert 100 placeringar bättre än brassen på en rättvis hardcourtranking.

Jag menar, Dutra Silva spelar ju knappt på hardcourt. Har försökt att ta sig an de långsamma hardcourtturneringarna men egentligen lyckas han bara slå andra grusspelare på hard. Och grusspelare är det sista man ska anklaga Shapovalov för att vara, han vill ha det så snabbt, precis som det är i Montreal.
Lägg till hur fint hemmastöd han kommer ha här, Shapovalov. Även om han inte är fullt så populär som Raonic så... man har stora förhoppningar och jag tycker nästan att man ska förvänta sig att han ska vinna den här matchen rätt enkelt. Det som Shapovalov prestarat på hardcourt senaste två veckorna är hästlängder bättre än vad Dutra Silva presterat på hardcourt i hela sin karriär.

Som om inte det vore nog. Dutra Silva gör sin första match sedan Kitzbuhel, vilket betyder att han har en resa över Atlanten i benen och byter underlag från grus till hard.

Blir förvånad om Shapovalov inte täcker linan på -3,5 games till 1,90 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip