Tycker att Shapovalos framfart fått lite för stor kredd. Man kan inte förvänta sig att han, som fortfarande hade varit utanför topp 100 om han inte räddat matchbollar mot Dutra Silva, ska upprätthålla en spelstryka som motsvarar hans nya ranking.
Man såg lite av det här i första rubbern mot Bhambri, det vill säga att Shapovalov numera förväntas köra över den här typen av spelare men man ska veta att Bhambri och Ramanathan har riktigt hög högstanivå.

Senaste månaden har dessutom Ramanathan bevisat att han hänger med spelare som Shapovalov. Jag menar, Lajovic, Marterer, Donaldson och Mahut är spelare som håller samma nivå som kanadensaren när han inte är sådär sjukt formtoppad.

Ramanathan vann sin första match mot Brayden Schnur som senaste tiden hållit en nivå som nog inte är långt ifrån topp 150. Han nyper set på Jaziri, Gasquet, Taro Daniel och Jordan Thompson så det är en helt ok skalp att Ramanathan vinner den matchen efter fyra set. Det blir såklart tuffare mot Shapovalov, men jag räknar med att kanadensarens nivå kommer att sjunka lite framöver.

Tar indiern + 6,5 games till 1,86 hos Leo Vegas

This is the stats tab
This is the post tip