Det är sent så jag håller mig kortfattad här.

Tycker att Khachnov varit klart bättre i år än vad hans resultat visar. Väldgt många tiebreak som gått åt fel håll, men nivån är det egentligen inget fel på och det är lite missvisande att prata om formsvacka när han förlorat typ 9 av 10 tiebreak.

Han har förresten inte fått stryk med fyra games eller mer sedan grussäsongen på sensommaren vilket innebär nästan ett halvår. Har ju en fin serve och tunga förstaslag som gör att han i regel håller serve relativt komfortabelt.

Sen måste jag säga att jag tycker att Gilles Simon är rätt överskattad på inomhusbanor. Visst han rör sig fint osv, men utan vapen får man det svårt på den här typen av underlag, särskilt mot powespelare. Har knappast gjort någon dundersucce i år heller, Simon. Var illa ute mot Mahut i Rotterdam och fick sedan stryk mot Thiem i andra omgången. Thiem slog förresten igenom honom rätt enkelt, utan att spela särskilt bra själv.

Som jag var inne på tidigare, Khachanovs spelstil passar mycket bra på inomhusbanor och han har pressat många vassa spelare på liknande underlag: Coric, Paire, Alexander Zverev osv. Många klart dugliga spelare som håller minst lika hög klass som Gilles Simon.

Det som talar emot oss är så klart att Simon spelar på hemmaplan. Händer ofta att särskillt fransmännen höjer sig hemma och det är en anledning till att jag inte vill gå med raka vinnerspelet på ryssen, även om jag tycker att det luktar lite skräll här.

Tar +3,5 games till 2,00 och provar Leo Vegas den här gången.

This is the stats tab
This is the post tip