I natt trycker jag också in keramiken över 21,5 games mellan Jack Sock och Feliciano Lopez. Tycker att linan är ett hack för låg, just eftersom det inte ska skilja alltför mycket mellan dem på det här underlaget.

Man brukar säga att Lopez är den enda spanska hardcourtspecialisten som inte kan hantera grus. Det stämmer väl ibland, men knappast på snabba grusbanor. Har sett honom live på grus ett par gånger också och tycker egentligen inte att han är så där frukansvärt dålig på underlaget. Det är nog snarare att hans spel är mer anpassat för snabba underlag.

Har haft ett rätt dåligt år, Lopez, men man ska veta att väldigt många 3-setare gått fel väg för honom. Han har förlorat många jämna matcher, men man ska å andra sidan inte igonerar att han varit rätt kall i år. Serva kan han iofs fortfarande och överspelen trillar in i vanlig ordning. I år har överlinan spruckit i åtta av tio matcher. Och precis som många andra storservare är han väldigt överspelskompatibel på grus. Sedan 2015 har 25 av Lopez 36 grusmatcher gått över 22,5 games. Nu har vi en lägre lina mot en spelare som inte heller har grus som bästa underlag, även om han ofta går bra här i Houston.

Skickar in min polletter på över 21,5 games till 1,72 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip