Zeballos är riktigt fin nu och Jack Socks form sedan ATP-slutspelet är anskrämlig. Han är ständigt överskattad av marknaden och så har det blivit även i den här matchen. Det är ju knappast så att Jack Sock är någon större grusspelare heller. Han är som allra bäst på snabba hardcourtbanor där han får fin utdelning på sin serve och kan döda det mesta med sin forehand – det är inte fullt lika enkelt på grus.

Förra året vann inte amerikanen en enda grusmatch i raka set och har bara vunnir en av sina 14 senaste matcher på grus i raka set. Det är inte särskilt bra för en spelare som anspirerar till topp 10, direkt uselt faktiskt.

Zeballos har lite dold form. Det menas med att han gjort klart godkända matcher mot bra motstånd men inte lyckats vinna. Lite proppen ur mot Nishioka i första omgången här i Houston och jag ser liksom ingen anledning till att han inte skulle fortsätta.

Höjer ett varningens finger här för argentinaren som är högst kapabel på grus – om inte annat så har jag väldigt svårt att se en överkörning från Sock, särskilt med tanke på att han gör grusdebut och är hjälplöst formsvag.

1,61 på att Zeballos tar set är klickat hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip