bet365 livestramar Australian Open.

Måste klippa Stakhovsky till 1,65 ändå. Jag tror han vinner mot Lajovic 2 gånger av 3. Minst. Stakhovsky har haft bra förberedelser inför den här turneringen. Han var vansinnig efter förlusten mot Del Potro (6-3,7-6) efter att fått sina racket felsträngade och åkte direkt till Melbourne för träning.

Så, inte alltför konstigt att ukrainaren åkte på däng där…och dessutom, det är trots allt Del Potro som står på andra sidan nätet.

Lajovic är överskattad. Gillar inte hans psyke alls och egentligen är han lite mer åt grushållet. Förra året hade han en bra run i AO efter att fått drömlottning efter drömlottning. Men så fort motståndet hårdnar, då är han vek.

Lajovic avslutade förra året med att toska mot Andujar och Delbonis. Två genomusla förluster. Och 2015 sparkade han igång med att förlora mot Djokovic. Blev totalt 3 games där.

Nu har ju visserligen inte Stakhovsky rosat marknaden inför AO. Men han har fått fler matcher under bältet och det känns som om man vet var man har honom just nu. Detsamma kan man däremot inte säga om Lajovic.

Stakhovsky har 1-0 i matcher och jag tror att han utökar den statistiken.

1,65 får gå hos Bwin .


EDITERAD 2015-01-18 19.30:50

This is the stats tab
This is the post tip