Tycker nog att De Minaur blivit lite för stor undedog mot Struff här i Indian Wells. Visst, han har inte spelat sedan Australian Open, men det är klart, efter att ha spelat 10 matcher på 11 dagar så blev han uttömd. Inte så konstigt att han tog ett break.
Förutsatt att De Minaur är i hyfsat slag så är Struff en väldigt osäker favorit här. Det här underlaget passar inte en flackt spelande powerspelare som Struff. Studsen är hög och han kommer tvingas slå väldigt många extra slag för att vinna poängen. De Minaur är en bollmotare som inte missar, jag kan tänka mig en matchbild där Struff styr spelet och De Minaur kontrar sönder honom.

Kommer få ut mindre på serven också, Struff, så där neutraliseras hans bästa vapen och största fördel mot en spelare som De Minaur. Sen vet man ju visserligen inte hur bra australiensaren är på de här långsamma hardcourtbanorna. I värsta fall blir det så att hans serve är för vek och att Struff bara matar in vinnare på returerna.

Men återigen (jag har skrivit om det många gånger), Struff är verkligen medioker på utomhus-hardcourt och för mig måste han bevisa väldigt mycket mer innan han ska vara så här stor favorit mot en spelare som trots allt är topp 50.

Tar alltså De Minaur till 2,40 hos Bethard

This is the stats tab
This is the post tip