Helvete vad man måste kredda Jan Lennard Struff. Har alltid gillat honom. Visst, han är lite stabbig och flegmatiskt, men man måste älska hans attityd. Igår tog han förmodligen sitt livs största skalp. Men inte ens när han skulle tacka publiken fick han fram ett leende. Sånna spelare är jag svag för. Man ska vara så koncentrerad och hjärntvättad att det inte ska finnas några känslor över huvud taget i kroppen.

Servar ju oerhört bra nu, Struff, men det som är signifikativt för en Struff i högform, det är att han är klinisk på korta returer. Normalt sett vill han ju ha så snabba förhållanden som möjligt, men med den säkerhet han har just nu så tror jag att det räcker för att pressa Isner ordentligt.

Isner har varit bra, eller, han har servat på sin högstanivå i alla fall. Han är obrekad över fyra set, men har å andra sidan bara breakat sin motståndare en gång över 22 returgem.

Struff har förresten vunnit ca 70% av sina andraservar genom hela turneringen. Det är ett mycket gott tecken på att han är i bra form och även om han har några matcher i benen så ser jag det knappast som en nackdel. Hösten är tyskens årstid och han är nästan alltid bra under den här perioden.

Är inne på två spel i den här matchen:

Över 10,5 games i första set till 1,78 hos Unibet

Och

Struff +1,5 set till 1,65 hos Nordicbet

7-6 i första set vore inte helt dumt.

This is the stats tab
This is the post tip