Dubbeln med Sock och Del Potro satt bra , jag provar en ny dubbel idag med två starka favoriter.

Isner/Edmund

Jag tycker 1.35 på Isner är bra, Edmund har gjort det bra som tagit sig till en tredje omgång men även om han slog Gasquet säger inte det så mycket fransmannen gjorde en riktigt dålig match och vinst mot wild card spelaren Escobedo är väl inte heller direkt någon värdemätare.

Isner började trögt mot Tiafoe och låg under med 5-3 i avgörande set men kunde bryta tillbaka och vinna matchen till slut med 3-2 i set, i andra omgången blev det vinst mot Darcis med 3-1 i set vilket va väntat.
Isner har väl inte visat sin bästa form på slutet men jag tror han kommer va mycket bättre i den här matchen det är inte enkelt att gå in i en tredje match mot Isner i en grand slam särskilt inte i Us Open där han spelar på sitt rätta underlag och har publikstödet.

Edmund är på väg uppåt men innan Us Open har inte visat någon vidare form det har blivit många första omgångs och andra omgångs förluster nu under hardcourt säsongen.
Isner va långt ifrån sin högsta nivå mot Tiafoe spelade väl upp sig något mot Darcis och jag tror han kommer va bättre i den här matchen när han börjar ta sig djupt in i turneringen.
Som jag ser det är Isner oerhört svårslagen på amerikanska hardcourts och med två matcher i kroppen blir han troligen bara bättre, jag tycker allt talar för Isner han är den klart bättre spelaren har sin monster serve att luta sig emot och vinner största delen av sina matcher på hardcourt i nordamerika.

Carenno Busta-Thiem

Carenno Busta spelar bra tennis för dagen inget snack om det efter vinst i Winston Salem har han nått tredje omgången här genom vinst mot Tipsarevic och Ivashka inga monster motståndare direkt men Tipsarevic har börjat spela bättre efter sina skadeproblem så det va en rätt bra vinst trots allt.

Thiem som har varit uppe så högt som nummer 7 på rankingen nu på 10 plats är 49-16 i matcher i år det är ingen tvekan om att han har ett stort spel i sig och klarar dessutom att spela bra tennis på alla underlag.
Thiem har gått fram till tredje omgången genom vinst mot Millman med 3-2 i set och Berankis med 3-0 i set i andra omgången.

Carenno Busta har bra form men fick gå en rätt hård femsetare mot Tipsarevic som kosta en del kraft jag tror även han kommer att få mycket svårt mot Thiems spelstil han lever ju på att skicka tillbaks många bollar i spel och tvinga motståndarna till misstag men det kommer inte att funka mot Thiem han är alldeles för säker i de långa bollduellerna och bjuder på få misstag jag ser inte heller hur han ska kunna slå hål på Thiems försvar det här blir en svår match för spanjoren.
Thiem har den klart högsta kapaciteten och jag tror han tappar högst ett set i den här matchen.

This is the stats tab
This is the post tip