Jag tror inte att Dominic Thiem får några större problem med Benoit Paire. Trodde att vi skulle få se 1,20 på österrikaren istället för 1,30 som nu erbjuds och det smittar ju av sig på handikappspelet.

Men man får ändå ge Paire att hans forehand inte är fullt så usel som under stora delar av 2016. Slängde oavsett iväg ett gäng games helt i onödan mot Fognini och han har ju en benägenhet att tanka bort set, särskilt mot bättre spelare, det såg vi inte minst 2016 där han förlorade hela 14 set med 6-0 eller 6-1.

Han servar bra nu, Paire, men han hamnar också i långa servesvackor under matcher där han missar 6-7 förstaservar i rad och det tror jag kommer fälla avgörandet här. Thiem returnerar väldigt djupt och fint på andraservar.

En annan grej som är signifikativt för Paire är att ofta tar set på toppspelare, men att han sällan täcker sin handikapplina. När han var prissatt till över 3,00 under 2016 täckte han bara linan i 2 av 9 matcher. Men med tanke på att han höjt sig lite under inledningen av 2017 så kan man förmoda att den siffran just nu ska vara lite högre.

Thiem har inte heller rosat marknaden under årets första turneringar. Det är lite för låg studs här i Australien för honom, lägre än vad det brukar vara dessutom och det gör att jag räknar bort honom för framtida omgångar mot klasspelare. Men han gjorde sin bästa match för året mot Thompson och det är också ett gott tecken, att han liksom växer in i turneringen.

Men han ska vara för stabil i den här matchen, Theim. Så här långt har han blivit breakad fyra gånger över åtta set. Paire har spelat sju set och blivit breakad sju gånger - då ska det också tilläggas att två av seten spelades mot en man som snarare borde se sig efter en rullator än ett tennisracket.

Inte helt omöjligt att Paire får med sig ett set, men det är minst lika troligt att Thiem dubbelbreakar honom i ett av seten.

-5,5 till 1,86 hos Unibet blir nog bra ska ni se.

This is the stats tab
This is the post tip