Dags för en fräckis, eller högoddsare om ni så vill. Jag tror att Guido Pella har goda skrällchanser mot Dominic Thiem, det finns ett par saker som pekar i just den riktningen.

Dels så är Pella en högst kapabel spelare, hans högstnivå är ruskigt hög, betydligt högre än hans ranking. Är väl egentligen en grusspelare men har senaste åren visat att han klarar av snabba underlag också. Detsamma gäller inte riktigt Thiem. Hans nivå på hardcourt har varit mycket lägre än förväntat senaste åren. Han fick en hype efter grästiteln i Stuttgart – därefter har han varit överskattad på snabba underlag.

Har inte täckt sin handikapplina i år och har sett seg ut i uppvisningsmatcherna. Lämna WO i semifinalen i Doha vilket väcker frågetecken kring hans fysiska status. Men även Pella tog sig till semifinal i Doha där han förlorade i tiebreak i skiljeset mot Rublev, inte dåligt alls och ett dugligt formtecken.

Som om inte det vore nog, 2-0 i matcher till argentinaren – båda matcherna i raka set och på olika underlag. Det får mig att tro att Pella har bra koll på hur han ska hantera Thiem.

Vore tjänstefel att inte ta något spel som gynnar Pella i den här matchen. Jag delar upp insatsen på raka till 3,90 och +5,5 games till 1,80 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip