Den stora frågan är om inte Alexander Zverev måste spara sig lite till US Open. Han har två raka titlar och har aldrig spelat så här mycket på så kort tid. Och man måste ju också säga att han aldrig haft så bra chans att gå långt i en Grand Slam som nu. Då vore det rätt onödigt att gå långt i Cincinnati och riskera att blåsa ut sig helt och hållet.

Det är ingen duvunge han möter heller. Tiafoe är i samma åldersgrupp och minst lika hungrig som Zverev, han gjorde en fin öppningsmatch mot hårdslående Marterer där han höll sig obreakad genom hela matchen – utan att rädda breakboll.

På de två tidigare turneringarna under US-swingen har Zverev täckt 4.5-linan i fyra av tio matcher. Ett par sämre spelare än Tiafoe, så som Thompson, Sandgren och Shapovalov, har täckt ovannämnda lina mot Zverev den senaste veckan. Sen ska man också ha i åtanke att Tiafoe har täckt den här linan mot både Federer och Del Potro i år.

Tycker att det är uppdukat för en skräll här så jag spelar Tiafoe rak (liten peng) till 5,10 hos Leo Vegas och en ordentlig peng på +4,5 games till 1,90 hos samma bolag.

This is the stats tab
This is the post tip