Kvartsfinal i ATP Stuttgart, där ett tyskmöte äger rum mellan Tommy Haas och Mischa Zverev. Den tio år äldre Haas har stått för turneringen största skräll då han slog ut Roger Federer. Då Tommy Haas, i mitt tycke, har spelat stabilt i matchen innan också och har hittat en perfekt form för grässäsongen ser jag ingen anledning till att han ska vara underdog i detta möte. Därmed är det av stort intresse att kika på ett spel på en Haas seger till långt över dubbla pengar.

I båda matcherna som Haas hittills har spelat i Stuttgart så har oddset gått upp på honom från det att oddset har släppts tills att marknaden har etablerats och även därefter. Första match slutade 2-1 mot Herbert (6:3, 4:6, 7:5) och sedan var det dags att möta legendaren Federer. Haas började riktigt illa och låg under med 2-6, 1-2 och ett break, innan han bröt Federer tillbaka genast, tog andra setet till tie-break, där han räddade en matchboll och sedan vann tredje setet utan att bli bruten med 6-4. En fantastisk insats från Haas där serven, forehand returen och de hårda backhand slagen satt där de skulle. Haas rörde sig riktigt bra på banan och gav mer än hundra procent.

När ens ATP karriär börjar nästa sig ett slut så har flera toppspelare gått ut och sagt att varje turnering som man ställer upp i betyder något extra. Denna turnering betyder sjukt mycket för Haas och vi kommer återigen att se honom ge allt mot den sämre av Zverev bröderna.

Mischa Zverev har haft en enkel resa till kvartsfinalen där har först slog ut Jaziri och därefter Hanfmann. Efter att ha börjat bra mot Hanfmann satte sig Zverev i problem och lät sig brytas, så att första setet gick till ett tie-break. Det ska sägas att Zverev gillar att komma in i banan och är allmänt duktig framme vid nät, men i övrigt slarvades det rätt så mycket från baslinjespelet. Det tyder att han ändå inte är i den bästa formen. Om hans grundslag fortsätter att vara slarviga så kommer det att bli väldigt kostsamt, då det inte endast räcker med serven och nätspelet. Haas försvarade sig väl mot Federer och passerade honom ett flertal gånger. Detsamma kommer att ske mot Zverev och då är det viktigt att han har fler vapen i sitt arsenal.

Hur jag än vrider och vänder så kan jag inte se Mischa Zverev som någon favorit, efter att ha sett hans två matcher och efter att ha sett Haas storspela. Därmed finner jag ett stort värde i att spela på att Haas tar sig vidare till semifinal till 2.30 i odds hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip