Viktor Troicki gjorde bara en bra turnering förra året, tack vare den är han fortfarande rankad topp 50, men den nivån var han inte i närheten av stora delar av 2017. Hade förbannat tur med lottningen i US Open vilket gjorde att han nådde tredje omgången – sjukt oförtjänt.

Jag håller Troicki som knapp favorit mot Berrenttini som gjort en superbra kval. Att slå ut Broady och framför allt Marterer är fantiskt bra gjort. Han har servat otroligt fint i kvalet och kommer hålla Troicki borta i majoreten av sina servegem.
Med tanke på Troickis nivåsänkning förra året så känns det inte otänkbart att det skräller till här. Det är hans första match för året och det något långsamma underlaget i Doha är inte till hans fördel. Han kommer försöka nöta ner/tråka ut Berrenttini men att Troicki ska ha den säkerheten vet jag inte om jag tror på.

Berrenttini är ju trots allt en av challengertourens bästa spelare och har två fina matcher under bältet i år. Han är med säkerhet införstådd i att Troicki har problem att sätta fart på bollen och lär lägga upp matchplanen därefter.

Tycker att det luktar lite skräll här så jag tar italienaren +1,5 set till 1,64 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip