Inför US Open hade Viktor Troicki sex raka torsk, och det var inte mot vilka motståndare som helst, en bunt riktiga ägg helt enkelt. Nåja, men att torska mot Berlocq på hardcourt och gräs är i alla fall inget han skriver hem om.
Enda anledningen till att han är i tredje omgången får tillskrivas det urusla motståndet. Han har mött två challengerspelare och fått problem med båda. En enorm upphämtning mot Gombos och 7-6,7-5 i de två första seten mot Travaglia som förmodligen inte ens vet vilken färg som är vanligast på hardcourtbanor.

Detta kan man då sätta i jämförelse med Dolgopolov som, bortsett från läggmatchen i Winston, har gjort en fruktansvärt bra månad. Slog ut Berdych i förra omgången och jag har nog inte sett honom spela bättre än så, och ofta när det gäller formstarka spelare som spelar med små marginaler så håller det i sig turneringen ut.

Om inte blixten slår ner så är vinner Dolgopolov till 1,45 hos Unibet som jag faktiskt ser som värde. Kastar även in en näve polletter på 3-0 som egentligen är vansinne att spela när Dolgopolov är i farten men 3,05 är även det ett hack för högt.

Får för mig att marknaden stirrar sig blind på H2H där Troicki leder med 3-1. Ska dock sägas att han förmodligen aldrig varit så dålig som han är just nu så man kan nog bortse från den statistiken.

This is the stats tab
This is the post tip