Rätt sjukt att Nick Kyrgios har tre raka retirements nu, och han tar inget uppehåll utan fortsätter alltså att köra på. Totalt omotiverad och ständigt utbuad. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om har ger upp den här matchen också. Just för att det skulle uppröra tennisfans och ATP:s organisation nått enormt. Känns som att Kyrgios vill bräcka Tomic och ta över titeln som tourens största idiot.

Vettefan om det passar honom så bra att möta Troicki heller. Kan tänka mig att serben kommer att tråka ut Kyrgios som är oerhört lättiltad just nu. Troicki är bra mot otåliga spelare, han får dem att ta dumma beslut.
Nu är det ju tyvärr så att Troicki inte är i någon toppform. Sist han spelade var i Wimbledon och egentligen har han inte gjort en enda bra turnering i år. Men men, kanske vänder det nu, han är duktig på snabba utomhusbanor där hans serve biter bra och är han bara i duligt skick så tror jag att Kyrgios kan bli väldigt irriterad.

Känns som att precis vad som helst kan hända i den här matchen så jag är villig att pumpa in några polletter på Troicki till 3,30 hos William Hill och +1,5 set till 1,83 på samma bolag.

This is the stats tab
This is the post tip