Onekligen tunt värde på herrsidan nu, men alltså, jag kan verkligen inte se hur Sloane Stephens ska kunna slå Venus Williams. När den sistnämnde slog ut Kvitova i kvarten så var det turneringens bästa match. Det var winners, bra servar, aggressivt spel – en bra tennismatch helt enkelt.

Stephens var ängslig i sin match, slog ju igenom som en hardhitter, men nu...inte ett enda ess. Hon knuffade över andraservarna och tog väldigt lite initiativ. Oroväckande kan man lugnt säga. Egentligen har hon kommit undan med blotta förskräckelnsen i två matcher i rad. Var ju break ner mot Sevastova i skiljeset som inte har något att göra i en semifinal i US Open och Julia Görges hade vansinnigt dålig breakballconversion i åttondelen.

Jag tror att Stephens kommer att ge för mycket initiativ till Williams och då kommer hon vara stekt. Särskilt om hon fortsätter knuffa in andraservar i 60 mph. Det kanske funkar mot Sevastova, men det kommer att bli jävligt tufft mot en så pass aggressiv returtagare som Venus.

Bethard ligger högst med 1,67 så vi får väl kika in där.

This is the stats tab
This is the post tip