Jag tycker att Fernando Verdsaco får väldigt lite kredd. Han är jättebra just nu och Taylor Fritz har mer eller mindre flaxat sig till tredje omgången. Nej det här blir promenadseger för spanjoren.

Man väntar ju lite på Fritz, att han ska slå igenom på allvar, han liksom stått och stampat i två år nu och jag vet inte riktigt om jag tror på honom längre. Vad jag definitivt inte tror på är att han slår Verdasco i Indian Wells. Det här passar honom för dåligt, att möta en vänsterspelare på ett långsamt underlag. Vedasco är bra på att vinkla bort motståndarna också, och ute i hörnen är inte Fritz någon världsstjärna, inte alls.

Långsamt underlag här som sagt, vet inte hur många gånger jag skrivit det, men det passar grusspelare som också kan hantera hardcourt. Med andra ord: perfekt för Verdasco. Vann efter tre set senast i en turnering och på ett underlag som passar Fritz bättre än det här. Man ska komma ihåg också att Verdasco kommer från final i Rio De Janeiro och slog Dimitrov i andra omgången – jämför det med att Fritz tvingades rädda matchboll mot Opelka och ställdes sedan mot en genomusel Rublev.

Det känns som att Verdasco har höjt sig ett hack senaste månaden och att han missar den här chansen, det tror jag inte.

Just därför skickar jag in polletterna på Verdasco till 1,63 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip