Jag har precis spelat Fernando Verdasco mot Jack Sock till 1,95 hos Leo Vegas. Tycker att det finns ett par saker som väger över till spanjorens favör. Den största är nog underlaget, det är väldigt hög studs i Paris, något som Verdasco hanterar väldigt bra. Sock däremot kommer få slå sig trött och det har han inte säkerheten för att göra.

Rent formmässigt är det klar fördel spanjoren. Han var vass i Stockholm och har genomgående gjort bra insatser i Paris. Jämför det mot Sock som låg under med 5-1 i avgörande set mot Edmund och som därefter slog en bollspridande Pouille. Egentligen ska ju inte Pouille förlora den matchen men han är lite av en loose cannon eller vad man säger, och då går det så här ibland.

Sock har hamnat på tok för långt bak i banan de senaste veckorna, därifrån vinner han normalt inga matcher och jag kan inte förklara det på annat sätt än att hans motståndare har floppat så här långt i Paris.

Jag har inte kollat någon statisik, men jag har svårt att tro att vänsterhänta spelare har svårt för Sock. Hans bakchand är otroligt svag och det är enklara för vänsterspelare att låsa fast honom i backhandhörnet än vad det är för högerspelare.

Nu har visserligen Sock 1-0 på Verdasco men det var på ett betydligt Snabbare underlag. Helt andra förutsättnignar nu och jag håller spanjoren som klar favorit, spelar honom till 1,95 hos Leo Vegas ... det borde du också göra.

This is the stats tab
This is the post tip