Århundrades flax på Nishioka i måndags. Berdych var förvisso hotat i par servegem under de två första seten, men den choken som kommer vi ledning 6-1,5-2... mot en spelare ca 60 platser bakom på rankingen, den saknar motstycke i modern chokning. Nått form av världsrekord. Men man ska inte klaga på att äntligen vara lite medriggad.

Poängen är att Nishioka nu med största säkerhet kommer vara mentalt och fysiskt nedbruten. Tog sig ju till kvartsfinal i Axapulco och nu även fem matcher här i Indian Wells. Han måste ju bara bli mosad nu av Wawrinka. Stan har förresten inte blivit bruten än i sina två matcher och det här underlaget ska passa honom väldigt bra. Han får tid på sig och förstaserven biten bra, han kan egentligen inte begära med av en hardcourtbana.

Såg att det rekades Stan 2-0 mot Kohlschreiber. Bra rek och jag tänker helt oförskämt ta över det spåret. Wawrinka kan inte förlora set här, det ska mer eller mindre vara omöjligt och med tanke på att Nishioka hade frukansvärt svårt med Berdych tyngd så... Stan slår inte mycket lösare.

Man ska också komma ihåg att Wawrinka är en mycket stabilare spelare en bit in i turneringar, så låt mig säg så här, om de mötts i första omgången hade jag nog inte vågat skjuta in polletter på Stan, men nu har han tagit sig en bit så..nja, känns som ett bra läge helt enkelt.

2-0 finns till 1,61 hos LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip