En morgonmacka för er som pallar leta upp några mindre spelsidor. William Hill och Ladbrokes erbjuder nämligen 1,75 respektive 1,80 på 2-0 i set på Polansky mot nykrönte US Open-mästaren på juniorsidan, Yibing Wu.

Man ska först och främst ha klar för sig att Wu alltså spelat en jävla massa matcher i New York och väldigt många av dem gick till skiljeset. Han är garanterat inte van vid att spela så pass mycket.
Var själv på plats i New York under kvartsfinalerna och är fortfarande jetlaggad efter den resan. Tänk er då Wu som alltså reste på måndag morgon och ska spela match typ 24 timmar senare. Det är ett sjukt tight schema.

Man ska också veta att Wu är en bra bit ifrån Polansky i spelstyrka och de amerikanska spelarna som hittar challengers i Kina gör det av en enkel anledning, motståndet är sämre i Asien vilket gör att de kan samla billiga poäng. Man åker liksom inte över hela jordklotet för att ställa in skorna.

Det dyker säkert upp en och annan kines för att heja på sin framtida stjärna men det ska ha mindre betydelse i sammanhanget. Polansky ska vara på tok för bra för Wu som lider lite av det här ovårdade juniorspelet. Han kan skicka bollar höger och vänster under perioder av matcher och pendlar väldigt mycket i nivå under matcherna.

Jag tror att Wu, med tanke på förutsättningarna, kommer vara chanslös i den här matchen. Däremot kan han säkert återhämta sig och få några WC i höst, men just nu ska Polansky vara för bra.
Tycker att 1,28 är fint dubbelvirk och 2-0 till 1,75 eller 1,80 ett bra spel.

This is the stats tab
This is the post tip