Donald Young ska ha rätt goda möjligheter att hänga med Gael Monfils. Man har ju ganska höga krav på fransmannen och det speglar ju av sig en smula på oddsen. Folk har en jävla övertro på honom. Egentligen har han inte gjort en enda bra turnering i år och det är såklart en anledning till att han snart halkar utanför topp 20.

Båda har en tendens att se hopplösa ut. Monfils med sitt spexande och Young med sitt dåliga psyke. Jag får för mig att Young höjer sig ett snäpp när han möter den här typen av toppspelare. Han har tagit set på Wawrinka, Nishikori, Isner och slår skiktet mellan 20-30 på löpande band. Men som sagt, båda är beroende av momentum.

Senaste mötet mellan dem slutade 4-6,7-6,7-6 och innehöll totalt nio servegenombrott. Jag kan tänka mig att det här blir något liknande där båda kommer släppa till mycket i sina egna servegem och att båda kommer hamna i svackor under matchen.
Monfils har tappat set i sex av sina sju senaste matcher och det var ett under att han inte tappa ett set mot Chardy i första omgången. Donald Young är ju en känd 3-setsspelare. Under den amerikanska hardcourtsäsongen har han fem 3-setare på sju matcher.

Nej, det låter lite för troligt att det här blir minst fyra set så jag spelar 1,80 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip