Rullar på hyfsat i Monte Carlo. Men en sak kan jag säga direkt, Nadal måste bara få problem med Zverev. Man stirrar sig väldigt blint på spanjorens överlägsenhet i den här turneringen genom åren. Han var inte alls bra under sista timmen mot Kyle Edmund men lyckades slingra sig trots break ner i skiljeset.

Zverev är fin på grus han också, kankse något sämre än på hardcourt men är ändå att räkna med. Har gjort helt fäckfria insatser mot svagt motstånd så här långt och kommer ju närmre Nadal för varje turnering som går. Nu senast spelade de fem set i Australian Open och jag har för mig att han även nöp ett set i deras första möte.

Tror att det kommer bli en jävla massa servegenombrott och att den som tar till vara på momentumet mest vinner. Helt klart skrälläge här. Har en känsla av att Nadal inte kommer vara så frukansvärt överlägsen från baslinjen. Man såg att han var lite osäker mot Edmund. Bet av en hel del rallyn med dropshots, ibland helt utan backspin. Ett klart svaghetstecken.

Man ska inte glömma att Zverev slagit Tsonga, Gasquet, Wawrinka, Berdych, Cilic, Dimitrov och Federer senaste året...det vill säga, mer eller mindre alla världens bästa tennisspelare, visserligen inte på grus, men som sagt, så mycket svagare på grus är han inte och inom en väldigt snar framtid kommer han lägga till Nadal på den där listan.

Tycker att raka oddset på tysken droppat lite för mycket så håller mig hellre till +4 games till 1,85 hos Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip