Tisdag kl. 06.00 sägs den här matchen spelas. Tror dock att Zverev har möjligheten att skjuta fram den till onsdag eftersom han är i final i St. Petersburg. Och det är just det, tysken ska alltså spela final idag söndag och sedan sätta sig på sibiriska järnvägen raka spåret till Kina och möta en hemmaspelare... låter knepigt om ni frågar mig.

Nåväl, Nishioka är ju faktiskt från Japan, men man får se det här som om det är hans hemmaplan. Han har i alla fall hållit sig i Asien senaste fyra veckorna och slog bland annat Marchenko i DC på hemmaplan. Lär, till skillnad från Zverev, vara acklimatiserad.

Marknaden överreager lite här också på grund av att Nishoka torskade mot Jason Jung i en challenger förra veckan. För mig betyder det inte särksilt mycket. Jung är en duktig challengerspelare i toppform och i en lågprofilturnering kanske inte japanens motivation är skyhög.

Kan dessutom bli lite trixigt för Zverev att gå från inomhustennis till utomhus igen. Knappast den tuffate omställnignen, men dock ett annat underlag och hans förberedelser är inte de bästa här.

Plockar Nishioka +1,5 set till 1,85 hos NoridcBet och en liten peng rak också till 3,15 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip