Så här är det, Tennys Sandgren är en väldigt mycket sämre tennisspelare än Alexander Zverev men han har servat en bit över sin normala förmåga i Washington och det får mig att tro att han faktiskt kan hänga med tysken här.

Men det är inte bara så att han är formstark, Tennys, han har utvecklats till en av de absolut bästa spelarna på challengertouren i år. Tror han har två titlar, någon final och ett par semifinaler. Är nog ett hack bättre än vad hans ranking på 137 säger.

Zverev gjorde ingen större match i sin första omgång heller. Tvingades till tiebreak i skiljeset mot Jordan Thompson som på en rättvis ranking inte är sådär vansinnigt mycket bättre än Sandgren.

Många bolag ligger på 4,5-lina vilket är ungefär där jag skulle landa också. Men +5,5 till 1,62 känns högst spelvärt på Sandgren. Med den serveformen han har ska han kunna täcka den linan. Och det är inte så att Zverev är något Raonic eller Isner. Han är inte obrytbar för en spelare runt 100-strecket på rankingen som spelar på hemmaplan.

Nej, det här spelet tar vi till 1,62 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip