Dagens rek är till Momarken lopp 6 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar att nummer 5 Raise Broline är topp tre i loppet. Raise Broline är en barfotahäst som gjorde comeback i ett V75 lopp på Eskilstuna senast och gjorde det bra som tvåa bakom vinnande Dealwithakiss och hästen är snabb ut och har goda möjligheter att nå ledningen från springspåret här och i den positionen så kan den leda loppet länge och om den inte får alltför hård press under vägen så tror jag att den åtminstone är topp tre i loppet.

Med ett lopp i kroppen nu och en mycket duktig kusk i Magnus Teien Gundersen som känner till banan och voltsystemet bra så tror jag på bra möjligheter för ekipaget här och jänkarvagnen åker på igen trots att det är voltstart. Raise Broline kan vara lite svårbedömd i voltstart men från bästa läget tror jag att kusken kan få iväg henne i ledningen i ett tidigt skede men även om kusken skulle bomma spets så kan hon sluta långt framme över Momarkens långa upplopp.

De värsta motståndarna i loppet anser jag vara nummer 10 Patricia Hastrup som var godkänd senast via 12.3 sista 500 meterna och hästen har tävlat med skor en längre tid men eventuellt blir det barfota nu och om den kan få en fin resa i ryggar fram till upploppet så kan den vara med i segerstriden och nummer 2 Zola Grand Cru som avslutade bra via 13.6 sista varvet senast till seger före Going Popp och Julia Pellini och den kan duga även mot det här motståndet. För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

5 Raise Broline
Momarken lopp 6
Spel: Plats
Odds: 2.05 LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip