V86 Solvalla/ Jägersro en liten analys

• V86-1
Vi öppnar onsdagens omgång med ett stentufft sprintlopp där spår 1 och 2 är väldigt högt spelade för tillfället, det är inte fel, bra hästar och ofta i dessa lopp så vinner den som tar täten, extra vanligt på Jägersro, vi vågar inte lita på bara detta utan ser till att gardera upp ordentligt, flera bra hästar gör detta loppet väldigt intressant. Jag vill varna för nr. 7 Mr Pellegrino som såg riktigt fin ut senast, dock mot betydligt sämre motstånd, 11 år gammal till trots så finns det helt klart en god möjlighet att vinna, åtminstone en stark placering topp3.
Vi väljer att gardera upp ordentligt.

1, 2, 3 6, 7, 8

• V86-2
Dags för solvalla, en klar favorit just nu är 2. Unique Findings, spelad till 40%, med 2 raka vinster och starka lopp hela vintern så håller vi med om favoritskapet, lite överspelad kanske.
Tuffast mot hittar vi nog i 8. Largo och 10. Mellby Exotic som båda gjortbra ifrån sig sista tiden. Intressant ser också 3.Il Diablo och 7. Fancy Flair, långa uppehåll på båda två gör det svårt att veta formen men kapabla, helt klart.

2, 4, 3, 7, 8, 10

• V86-3
Dags för ännu ett lärlingslopp, detta kan gå hur som helst. Svårt men 5. Opalis i Franz Kleins regi ser fin ut och Markus Waldmuller är en van Jägersrokusk som ska klara att styra kajutan runt galant. Har fått upp ögonen för 8. Olivia Cheri, haft lite problem med skador och sjukdom sista månaderna men i ett sånt här lopp så kan det absolut finnas möjligheter. I övrigt så gillar vi 2. Emmeline Follo som inte mäktat med så himla mycket i sin korta karriär men är det någon som vet hur man får rätt på hästarna är det Peter U.

2, 5, 7, 8

• V86-4
Från lärling till erfarenhet. Många intressanta hästar här, nr.4 Camencita Majo ser intressant ut, tillbaka efter en tids uppehåll och är bara spelad till 1%, kan vara värd att strecka om man garderar upp. Favoriten 12. Chapter N.Deo tror vi kan få problem från bakspår, Örjan är kan bjuda på magi men vi tror det blir tufft. 11. Doris Palema och 3. Goha magic vill vi nämna bland de hästar med stor vinstchans här.

3, 4, 6, 11, 12

• V86-5
4. Alphas Peak har en histora av vinster, 44% av starterna slutar på första plats och hela 88% på topp 3. Riskerna vi ser här är att han haft det lite tuffare på svensk mark. En häst som ser trevlig ut är 5. Valter L.P.C med hemmasonen Lutfi i sulkyn, ingen känner väl Jägersro så väl som han. Några andra intressanta finner vi också i Ukebell Jet som har en väldigt hög hösta nivå och även Serengeti kan.

1, 4, 5, 9, 11

• V86-6
Spik!
Det finns egentligen bara 2 hästar här och vi känner en viss säkerhet på att Tyson Dimanche plockar hem detta. Robert Bergh löser detta.
3

• V86-7
Efter spik kommer gardering som ordspråket säger.
Ett väldigt kul lopp med många strålande kusar som gör upp, som vanligt så är det lite för tråkigt att prata om favoriterna, vi gillar väldigt mycket Staro Litchi och Tahays Blue Amber, tråkiga svåra spår men känner ändå att dom bör garderas med. Båda favoriterna Una Blessed och Sharp dream är vinnarhästar, helt klart och har bäst utgångsläge att vinna. Wilhelm Paal är otroligt duktig, särskilt när det gäller sprinthästar.

1, 3, 4, 5, 9, 10

• V86-8

Spik igen, från spår åtta kan det bli tufft men 6. Titan Brodde känns väldigt stark och ska någon mäkta med detta så är det Örjan.

8.

Alla är välkomna att joina oss på ATG tillsammans:

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/92SG-99D3-49677

Som det ser ut nu så är detta ett väldigt stort system och inget som gemene man spelar, men det är våra tankar till en början, får vi hop andelarna vilket jag betvivlar så lägger vi det ungefär så här men det kommer att bli en del ändringar.

//V86-klubben

This is the stats tab
This is the post tip