Dagens rek är till Mantorp lopp 8 som ingår i eftermiddagens V75 tävlingar. Jag spelar nummer 7 Total Recall mot nummer 8 Who’s Who.

Total Recall fick en lång tävlingspaus men har kommit tillbaka starkt efter det och hästen kan få en bra start från springspåret här och nu blir det barfota runt om och helstängt huvudlag och det kan ge en extra växel över upploppet. I senaste starten så var Total Recall med i körningen utan att få ledningen men höll ändå bra som fyra i mål men då var det en lärling vid namn Fatawu Abdallah som körde sitt första lopp i karriären men nu hoppar Sveriges segerrikaste kusk Ulf Ohlsson upp i sulkyn istället och jag tror på en ännu vassare insats här.

Who’s Who har gjort det bra och ståtar med två raka segrar men har ett stängt spår i volten och behöver lite klaff för att komma ut från innerspåret. Örjan Kihlström som kör Who’s Who har ingen vidare form nu och har dessutom rygg på Peter Arnqvist en oerfaren amatör i detta sammanhang som kan orsaka en omstart här och om det skulle bli så så kan det ställa till det rejält för den stora favoriten här och övriga kuskar i loppet försöker säkert att hålla inne Who’s Who och då tror jag den får svårt att vara före Total Recall i mål men om det löser sig så kan Maharajah sonen Who’s Who vara långt framme för hästen har fem segrar på åtta tidigare starter men har även gjort bort sig med galopp vid två tillfällen. Who’s Who kommer tävla med skor, vanlig vagn och helstängt huvudlag som tidigare rapporterar hästens tränare Pasi Aikio.

För er som spelar V75 och Dagens Dubbel så finns tipsen i bloggen. Lycka till med spelen idag.

Who’s Who - Total Recall
Mantorp lopp 8
Spel: H2H 2
Odds: 2.20 LeoVegas

This is the stats tab
This is the post tip