1n4dw1n

Three Kings

30 Maj 2013 - 21:55
Som utlovat blir det ett NBA-spel med lite högra insats än tidigare matcher. Miami vinner ikväll och förhoppningsvis också med mer än 8 poäng.

Indiana vann senast genom att göra det de är bäst på, kontrollera försvarsspelet och fysiskt mörda motståndarna. Miami hade några små ledningar men lyckades aldrig rycka ifrån, mycket på grund av att LBJ fick för lite hjälp av lagkamraterna och till slut blev han utfoulad.

Nu vänder serien dock tillbaka till Miami och här är hemmalaget otroligt starka. Det har också visat sig att de brukar få hjälp av domarna här och det kan nog dem flesta hålla med om, oavsett lagtillhörighet. Trots att James, Wade och Bosh fått lite hjälp av lagkamraterna ska man också peka på att även Indiana har haft dåligt med poäng från bänken. Miami är det bättre laget och med dem grymma resultaten på hemmaplan, en vass stjärnduo och en match som gäller jävligt mycket - kommer de vinna matchen. Som jag skrev i den förra reken mellan dessa lag är Heat bättre på alla punkter förutom försvarsspelet. Det blir dock bara vinst beroende på hur Miami vinner. Jag "visste" att Chicago skulle vinna mot Detroit men tyvärr blev det ingen vinst där. Jag tror dock Miami fixar en vinst med minst 8 poäng ikväll.

Lights out!

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50
17:30  Elfsborg - Trelleborgs FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80

Skador & Avstängningar