3quartistan

Derby-söndag!

15 April 2018 - 11:06

Tjena!

Vilken fantastisk fotbollsdag vi har framför oss! Derbyn i både Stockholm och Rom, dessutom ett Ruhr-derby, Old Firm och flera andra intressanta matcher.  Europatipset idag känns som det klart hetaste och roligaste för hela säsongen.  Läs Tipsexpertens blogg för att få en bra analys från de 13 matcherna!

Gårdagen lämnade en sur eftersmak för egen del, rent spelmässigt iallafall. Brentford kvitterade till 1-1 i den 95e minuten mot Fulham och Inter hade mycket väl kunnat lösa hörnlinan om Atalanta bara hade orkat petat in bollen, vilket "borde" ha skett sett till matchbilden. Men men, ny tag idag!

***

Dagens bästa spel hittar vi i Allsvenskan - Östersund tar sin första trea hemma mot Göteborg till 1.71 känns klart intressant. Att spika ÖFK på Europatipset runt 50 procent känns inte heller som någon dum tanke.

15:00 har jag en idé i Serie A. Kanske inte i den sexigaste matchen idag men jag tror Sassuolo bara vinner mot tabelljumbon Benevento som redan nu är helt avsågade. Sassarna visar klart uppåtgående form och självförtroendet bör vara på topp med tanke på fem matcher utan förlust och poäng mot både Napoli och Milan. Benevento på bortplan då? 0-0-15 är siffrorna på resande fot, bedrövligt! Full rek.

20:45 kommer min personliga favorit, Derby della Capitale! En match som betyder så oerhört mycket på så många plan. Derbyt ikväll känns även hetare än på många år, inte minst med tanke på tabelläget - Roma och Lazio står på samma poäng. Jag tycker mig ändå se en liten fördel för de gulröda. Roma kommer oerhört stärkta efter den osannolika vändningen mot Barcelona, samtidigt som Lazio klappade ihop fullständigt mot Salzburg senast. Inzaghi valde dessutom att formera bästa tänkbara lag, så kort vila för de himmelsblåa örnarna i och med att Lazio spelade så sent som i torsdags. Oddset har gått ner lite på Roma men draw no bet-linan finns till 1.83 hos LeoVegas, det synar jag! Full rek.

Nöjer mig så för idag. Lycka till med spel och Forza Roma!

/Filip
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Skador & Avstängningar