3quartistan

Derby Weekend

17 November 2017 - 09:31

Landslagsuppehållet är över och Vm-biljetten är säkrad efter bragden på San Siro. Sverige kommer även att få sällskap av två andra nordiska nationer i Ryssland - Danmark och Island, och när hände det senast att vi hade tre nordiska nationer i ett Vm? Inget jag kan minnas.

När Zlatan skrev ”We are Zweden” på sociala medier var det många som reagerade och spekulerade i om en comeback i blågult var aktuellt eller inte. Huruvida man vill se Zlatan eller inte i Vm är en debatt i sig, men personligen tror jag tyvärr för alla ”zlatanister” att det inte blir något Vm för hans del. Känslan är att han har alldeles för mycket att förlora på det. 
Pontus Wernblom som spelar en nyckelroll i det ryska topplaget CSKA Moskva är annars en annan spelare som jag tror chanserna är större att vi kan få se göra en comeback till sommarens Vm, inte minst med tanke på att målskytten mot Italien, Jakob Johansson, klev av med en korsbandsskada i det andra mötet med Italien.


Efter att ha sett seedningen till Vm vill jag ta fram en personlig dröm och mardrömsgrupp:

1. Ryssland
2. Peru
3. Sverige
4. Panama

1. Tyskland
2. Spanien
3. Sverige
4. Nigeria

Vad man anser vara en dröm/mardrömsgrupp är naturligtvis upp till en själv.

                                


    
I helgen riktas fokuset tillbaka på ligafotbollen och det finns en hel drös intressanta fotbollsmatcher att gotta sig med - The North London Derby, Derby della Capitale och El derby madrileño är naturligtvis tre höjdpunkter.

Som vanligt har jag ett par speltips inför helgen och det rullar igång redan ikväll i det tyska mötet mellan Stuttgart och Dortmund.
Ett hemmastarkt Stuttgart tror jag har goda möjligheter att knipa minst en pinne hemma mot formsvaga Dortmund som får klara sig utan sin superstjärna Pierre-Emerick Aubameyang. Reket finns här:   Speltips Odds
Stuttgart - Dortmund
Bundesliga, Fotboll
2.14
 På lördag har jag två speltips. Jag tror Roma vinner ”hörnmatchen” i Derby della Capitale och 20:45 håller jag Napolis chanser att vinna mot Montellas hackande Milan större än spelbolagen. Rek finns här: 


  Speltips Odds
Roma - Lazio
Serie A, Fotboll
1.95
 


  Speltips Odds
Napoli - Milan
Serie A, Fotboll
2.31
 På söndag har jag två speltips från kanske två mindre attraktiva matcher. Lagom till lunch tror jag på ett undervärderat Crotone hemma i Kalabrien mot ett för dagen uruselt Genoa till saftiga 3,10 gånger degen.
15:00 gästas Torino av Chievo Verona och även här tror jag på hemmalaget. Rek finns här: 


  Speltips Odds
Crotone - Genoa
Serie A, Fotboll
3.10
 


  Speltips Odds
Torino - Chievo Verona
Serie A, Fotboll
1.87Lycka till med spelen och trevlig helg!

1 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Aston - 2017-11-18 14:02

Gärna Peru och Panama men Ryssland vette katten... alltid lurigt att möta arrangören, även om de har ett rätt kass lag. Tar nog nästan hellre Polen från den potten. Vill själv ha följande: Polen, Schweiz och Saudiarabien.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:45  Rosenborg - Valur
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.83
21:44  Volnik Du Kras - Villiam
Trav - Eskilstuna - H2H 1
1.95
17:00  Dinamo Minsk - Derry City
Fotboll - Europa League-kval - 1 asian hcp -1.5
1.70

Skador & Avstängningar