3quartistan

Fullmatad onsdag!

18 April 2018 - 09:49

Igår vann Inter planenligt mot Cagliari som i ärlighetens namn inte hade någonting att sätta emot, 4-0 kändes nästan i underkant. Kul att Dagens bästa spel-sviten håller i sig!
I La Corona var dock inte lyckan lika stor, trots att 25?! skott avlossades så slutade det mållöst. Något form av rekord? Ikväll dukas ett trevligt bord upp med flera finfina matcher adderat med ett intressant Europatips. Formtoppade Polsäter har självklart spelet i Allsvenskan - Gnaget-seger, läs här. 
Jag kommer dock i vanlig ordning rikta in mig på stöveln och Serie A där jag har ett par spelidéer.

***

Napoli - Udinese 2-0
På San Paolo-stadion i Neapel måste Sarris mannar ta tre poäng för att hålla Scudetto-drömmen vid liv. Onekligen ett bra läge när man ställs mot Udinese som har nio raka förluster! För Napolis del väntar dock Juventus till helgen vilket kan komma att bli direkt avgörande i titelstriden. Visst ska Napoli lösa det här, men jag förväntar mig ändå att Sarri sparar på krutet så gått det går inför söndagens batalj.
Napoli-seger & under 3,5 mål spelas till 1.95, Betsson med oddset. Fullständig rek.

Hellas Verona - Sassuolo 1-2
Viktiga poäng på spel i bottenstriden! Hellas måste mer eller mindre gå för seger med tanke på att Verona-klubben nu har tre poäng upp till säker mark efter senaste förlusten mot Bologna. Sassarna trivs i sin tur bättre på bortaplan när laget får en större användning av sitt fina kontringsspel. Gästerna har även en formtoppad anfallsduo (Politano/Babacar) längst fram. De sex senaste matcherna Sassuolo lirat har slutat med mål åt båda håll. Så visst finns det förutsättningar för mål?
Båda lagen nätar till 1.86 hos Bethard synas. Fullständig rek. 
Tvåan känns även som en sund spik på Europatipset runt knappa 40 procent.

Fiorentina - Lazio 2-1
Köper inte riktigt att gästerna är favoriter på Artemio Franchi. Lazio har förvisso gjort en väldigt fin säsong, men frågan är hur pigga benen är efter Europa League-spelet och huvudstadsderbyt mot Roma förra veckan? Dessutom står Inzaghis skyttekung Ciro Immobile som ”doutbful”. Viola har slutit sig samman efter lagkaptenen Davide Astoris tragiska bortgång - 19/21 poäng har inkasserats i de sju senaste matcherna vilket gör att laget fortfarande har häng på Europa-platser. Summa summarum bör värdet ligga på hemmalaget.
Raka ettan finns till 2.90 hos Bethard, jag väljer dock en fegare lina - Fiorentina +0,25 till 1.72 hos samma bolag.

Roma - Genoa, favorit i fara?
Orkar Roma ladda om mentalt efter urladdningen mot Barcelona och derbyt mot Lazio förra veckan? Di Francesco väntas rotera (Manolas, Strootman och De Rossi) vilket tidigare inte alls fungerat. Genoa visar fin form och har en hög lägstanivå - förlorar väldigt sällan med större siffror. Kan vara läge att ”pluss-spela” Genoa!

Lazialen Sandahl bjussar även på ett italienskt spel som känns bra på förhand. Juve vinner och håller nollan mot Crotone - läs den här.


Sist men inte minst vill jag även slå ett slag och tacka för NHL-stickans ständiga leverans med nattmackorna!

Vi nöjer oss så. Lycka till med era spel!

/Filip

2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
3quartistan - 2018-04-18 19:20

Inga problem! :)
Släng iväg ett mail till Filip.Brodd@outlook.com eller skriv till min twitter @3quartistan.
Mvh Filip

PlusEVbet - 2018-04-18 16:53

Vet inte hur man skriver PM här på rekatochklart så får väl skriva här, tycker du ofta har bra koll och bra bets. Vore intressant och höra om du livnär dig på detta och för resultat på daglig basis så man kan se din procentuella utveckling / år etc? Jag är villig att investera pengar i prooven winners så att säga, så man kan slänga på beloppen på betsen. Om inte det är intressant så vore det intressant att se dokumenterade resultat för i år iaf? Mvh

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:00  Minnesota - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.32
14:00  Linköping - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1 asian hcp 0
1.86
15:00  Häcken - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.74
15:00  Djurgården - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
2.15
16:00  Cherepovets - Magnitogorsk
Ishockey - KHL - 2
1.86
17:30  Trelleborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.20
17:30  Elfsborg - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.08
20:45  Betis - Valladolid
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.80

Livestreaming