3quartistan

Hörnspel & MFF!

23 April 2018 - 00:13

Ny vecka nya möjligheter!

Det blev en hel del stolpe ut förra veckan där tappade ledningar och sena mål var väldigt återkommande. Skönt att få avsluta veckan med lite upprättelse igår (söndag) där det blev två vinster och en push på spelen - Crotone +0,5 och mål åt båda håll i Bergamo hittade hem. Push på Inter -1,0 efter ett reduceringsmål på tilläggstid från Chievo. 

Vad tar jag annars med mig från helgen? Självklart att titelstriden lever i allra högsta grad efter Napolis seger på Allainz Stadium igår kväll. 

Veckan som kommer bjuder på riktigt attraktiv fotboll - semifinaler i både Champions League och Europa League ska spelas! Dessutom duggar det tätt kring matcherna i Allsvenskan. 

  • Tisdag: Liverpool - Roma
  • Onsdag: Bayern - Real Madrid
  • Torsdag: Arsenal - Ateltico Madrid
  • Torsdag: Marseille - Red Bull Salzburg

Höjdpunkten? Mötet på Anfield såklart. Inte bara för att hjärtat klappar för Roma utan också för att vi får se två "nya" lag på den här scenen. Att ändra Liverpool eller Roma kommer att lösa en finalbiljett känns fräscht! 


Nu ska vi inte gå händelserna i förväg utan omgång 34 i Serie A ska stängas ikväll (måndag). Genoa gästas av Hellas Verona på Luigi Ferraris 20:45. 

Hellas Verona sladdar och det mesta talar för att det blir Serie B till hösten, men än är det inte kört - det är "bara" sex poäng (med en match mindre spelad) upp till säker mark, så chansen finns fortfarande. Hellas kommer dock behöva gå för seger mot Genoa vilket lägger en stor grund för mitt spel. Hellas över 2,5 hörnor.

Genoa kommer kunna spela helt avslappnat med tanke på tabelläget. Jag räknar dock med ett betydligt mer desperat bortalag som haft förtvivlat svårt med målproduktionen. Om det blir någon ändring på den fronten låter jag vara osagt, men visst bör gästerna åtminstone kunna skapa ett par hörnor i jakten på tre pinnar? I de två senast matcherna har Hellas gått mållösa, men man har skapat tio hörnor på dessa matcher. Hellas snittar 3.88 hörnor per match, och Genoa får i snitt 4.18 hörnor emot sig. Full rek.

Jag ryggar även Polsäters Malmö-rek. Måstematch för de favorittippade skåningarna som hackat inledningsvis. Bör bli en tuff uppgift för nykomlingen BP när man ställs mot de regerande mästarna som lär vara rejält uppretade. 

Så får det bli för den här måndagen. Fler spel kommer upp under veckan.

Hoppas ni får en fin start på veckan och lycka till med era spel!

/Filip0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:00  Minnesota - Tampa Bay
Ishockey - NHL - 2
2.32
14:00  Linköping - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1 asian hcp +0
1.86
15:00  Häcken - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.74
15:00  Djurgården - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
2.15
16:00  Cherepovets - Magnitogorsk
Ishockey - KHL - 2
1.86
17:30  Trelleborg - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.20
17:30  Elfsborg - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.08
20:45  Betis - Valladolid
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.80

Livestreaming