3quartistan

Måndagsgrind

20 November 2017 - 13:14

Det blev en minst sagt tung helg för egen del - sämsta spelhelgen för säsongen rättare sagt. Nya tag i veckan då utbudet är väldigt attraherande, inte minst med tanke på Champions League tisdag och onsdag. 

Helgen började bra då Stuttgart gjorde jobbet mot Dortmund på fredagen, men lördagen och söndagen var allt annat än bra. Extra surt var det när Romagnoli reducerade på tilläggstid för Milan, och att Torino inte lyckades med att besegra Chievo Verona hemma efter stort spelövertag och straffmiss av Belotti. Men men, betting är inget hundrameterslopp sa någon, och tur är väl det kanske.Innan vi riktar fokus mot Champions League så har vi ett par intressanta måndagsmatcher. Sandebäck bjuder på ett spel i kvällens Premier League-match och Sandahl ska försöka torka tårarna efter derbyförlusten i helgen med ett spel från Serie B:

  Speltips Odds
Brighton - Stoke
Premier League, Fotboll
1.65

  Speltips Odds
Palermo - Cittadella
Serie B, Fotboll
1.95Jag själv tänker försöka revanschera mig från helgens Serie A-spel - Hellas Verona gästas av Bologna på Bentegodi stadion.
Jag personligen kan tycka att Serie A innehåller för många lag, inte minst med tanke på hur pass mycket det skiljer mellan toppen och botten av tabellen. Nykomlingarna Hellas Verona och framförallt Benevento är två lag som känns alldeles för dåliga för att spela i det italienska finrummet, och Hellas enda seger hittills var just mot poänglösa Benveneto.
Bologna ligger ganska väntat i mittenskiktet av tabellen, poängen och segrarna har planenligt trillat in mot lagen på den undre halvan och förlusterna har kommit mot lagen på den övre halvan, inga skrällar med andra ord. Trots det tycker jag att det finns mer att ta av, inte minst offensivt. Mattia Destro som tidigare spelat i Milan och Roma har de två senaste säsongerna varit Bolognas bästa målskytt, men den här säsongen har han ännu inte spräckt nollan!.. Dags nu?

Mitt spel blir Bologna (draw no bet) till 1,76 hos Unibet. Pengarna åter alltså om det slutar oavgjort.

  Speltips Odds
Hellas Verona - Bologna
Serie A, Fotboll
1.76
Jag kommer att posta spel till Champions League under kvällen eller tidigt imorgon, håll utkik!
0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Skador & Avstängningar