3quartistan

Slutspurten i Italien!

20 Maj 2018 - 00:39

Veckan som gått började bra men fredagen och gårdagen var mindre lyckad. Lite extra surt att två av mina spel blivit rättade som förluster när det varit Dagens bästa spel. Igår fick Gianluigi Buffon hålla nollan i sin sista match men ersättaren Carlo Pinsoglio kunde inte göra detsamma och därmed gick Juventus-spelet bet. 

Jag applåderar genom tidernas bästa målvakt (?) sejour i Juventus och gnuggar vidare. Så här har spelen sett ut under veckan. 

Vinstspelen - KalmarAtlético MadridWolfsburg - Holstein-Kiel

Förlusterna - MiddlesbroughNotts CountyJuventus


Idag ska Serie A summeras. Den sista omgången ska spelas och det är flera intressanta matcher i bottenstriden, faktum är att fem lag hänger löst! Det är dock på Stadio Olimpico i Rom Europas fetaste match spelas på söndagen. Lazio och Inter gör upp om den sista CL-biljetten i en direkt avgörande match! Och det är också där jag har hittat i mitt tycke dagens bästa spel.

Inter är tre poäng efter Lazio i tabellen och måste således vinna för att snuva Romarna på den sista CL-platsen. Ett anfallsinriktat Inter resulterar väldigt ofta i mycket hörnor. Ivan Perisic utmanar ofta och är för det mesta ett ständigt hot på vänsterkanten. På den andra kanten finns alternativ som Antonio Candreva och Yann Karamoh - två "hörnspelare", dessutom är högerbacken João Cancelo en offensiv försvarare med riktigt vassa inlägg. 

Inter är det lag som skapat flest hörnor av samtliga lag i Europas topp 5-ligor. Över 5,5 hörnor på Inter betalar 1.98 hos LeoVegas. Superodds! Om det inte räcker som motivering så läs full rek här.

Hoppas slutet på veckan kan generera i lite polletter! 

/ Filip


0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:30  River Plate - Al Ain
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.06
20:30  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
1.86
20:30  Wolfsburg - Stuttgart
Fotboll - Bundesliga - 1
1.72
20:45  Leicester - Manchester City
Fotboll - EFL Cup - 1X första halvlek
2.02
17:30  Kashima - Real Madrid
Fotboll - Klubblags-VM - BLGM
2.00
18:30  IBF Falun - IBK Dalen
Innebandy - Superligan - Under 12,5 mål
1.90

Livestreaming