3quartistan

VM 2018!

8 Juni 2018 - 15:17

Fyra års lång väntan är snart över, eller rättare sagt 16 års lång väntan för oss svenskar. Jag tänkte kort och koncist gå igenom lag för lag, och grupp för grupp här i bloggen, och även dela med mig av ett par långtidsspel.

Grupp A
1 Uruguay
2 Ryssland
3 Egypten
4 Saudiarabien

På förhand den svagaste gruppen, inte helt oväntat befinner sig värdnationen Ryssland i den.
Vad finns det då att säga om detta Ryssland?
Utan något kvalspel är det svårt att sätta fingret på vart det här landslaget står. Men sett till tränings-landskamperna är det långt ifrån något lag som har imponerat. Snarare tvärtom. Dessutom kommer ryssarna får klara sig utan en av sina stora stjärnor i sommar, Zenits Aleksandr Kokorin är fortfarande skadad.

Tips: Värdnationen ska aldrig räknas bort. Men om inte Putin har ett finger med i spelet kommer det att bli tufft för den ryska björnen, var så säkra. Som tur är har man hamnat i en enkel grupp.

Uruguay har den i särklass bästa truppen i Grupp A, och Óscar Tabárez mannar kan egentligen gå hur långt som helst i min mening. En outsider i sommar!
Fernando Muslera är väl ett litet frågetecken i mål. Men mittlåset med Godin/Giménez (Atl Madrid), ett fullt dugligt mittfält med flera spelare med bra säsonger bakom sig, och Suarez/Cavani längst fram kan det bli hur bra som helst.
Imponerade dessutom i det sydamerikanska kvalet där laget slutade tvåa bakom Brasilien.

Tips: Sticker ut hakan och säger semifinal. Bethard betalar 5.50 på att Uruguay når minst semi.
Uruguay vinner gruppen klickas till 1.80 hos bet365.

Egypten har haft det tufft både på och utanför fotbollsplanen, så när laget tog sig till VM blev det enormt mycket känslor. Det kändes lite som en saga, signerad av Mohamed Salah. Mycket hänger just på Salah som gjorde fem av åtta mål i VM-kvalet. Frågan är hur pass bra hans axel hinner repa sig, och hur är formen?
Annars är det ett kompakt och försvarsstarkt lag som förlitar sig mycket på individuell briljans offensivt.

Tips: Kan utmana Ryssland om andraplatsen i gruppen. Men då krävs det en Salah i toppform.

Förväntningarna på Saudiarabien? Personligen har jag inga alls. Truppen är alldeles för dålig och det kommer bli respass i gruppen.
Ni minns väl Tyskland - Saudiarabien 2002 i Japan/Sydkorea? Det känns som ett lag som Uruguay kan vinna med liknande siffror i Ryssland.

Tips: Redan nämnt - respass i gruppen. Eventuella mål och poäng får ses som en stor bonus.
Saudiarabien gör 0 mål i VM finns till 5.00 hos Betsson, under godbitar och boostade odds. Klart intressant spel!Grupp B
1 Spanien
2 Iran
3 Portugal
4 Marocko

I Grupp B är det lätt att konstatera att det är två storfavoriter i gruppen. Men jag höjer varningens finger för ett av lagen, närmare bestämt de regerande Europamästarna, med (världens bästa spelare?) i spetsen.

Spanien promenerade igenom VM-kvalet och med världsklass-spelare på varenda position kan laget naturligtvis gå hur långt som helst.
Marcos Alonso och Alvaro Morata var två spelare som inte fick plats i VM-truppen. Svårt att säga någonting egentligen som skulle kunna tala emot Spanjackerna.

Tips: Vinner gruppen, och kan gå hela vägen.
Spanien går rent i gruppen (9 poäng) spelar jag till 3.25 hos Bethard.

Iran som kallats Asiens bästa lag inför VM känns relativt jämna med Marocko. Två försvarsstarka lag!
Iran har en solid defensiv med ett par intressanta namn i offensiven. Rubin Kazans Sardar Azmoun gjorde fyra av lagets tio mål i kvalet. Dessutom finns det ett par andra intressanta gubbar i offensiven, däribland Saman Ghoddos.

Tips: Om stjärnorna står rätt, kan Asien få ett lag i slutspelet.
Iran att gå vidare till 7.00 hos Bethard, och Iran över 1,5 mål till 2.20 hos samma bolag känns som två intressanta spel!

Portugal är jag inte lika övertygade om. Trots EM-guldet 2016 och ett ganska bra kvalspel.
Vem skulle kunna avlasta C.Ronaldo? Andre SIlva? Truppen är inte speciellt bred och både Iran och Marocko känns som två underskattade lag som Portugal kan få problem med. Jag kan ha fel, men hur som helst tycker jag att bolagen överskattar Portugals chanser.

Tips: Det blir alltid något “storlag” som floppar, Portugal kan vara ett av dessa lag.
Portugal åker ut i gruppen till 5.50 hos Betsson känns helt klart värt en slant! Jag tror bestämt att portugiserna åker ur den här gruppen minst en gång på 5,5 försök. Spelet finns hos Betsson, under godbitar och boostade odds.

Marocko har också ett ramstarkt försvars likt Iran, med Mehdi Benatia i mittlåset, till vardags i Juventus. Dessutom har man en rutinerad tränare med VMs mest påtagliga sex appeal bland alla förbundskaptener, Hervé Renard. Fransmannen har vunnit de afrikanska mästerskapen med både Elfenbenskusten och Zambia, och är en enastående landslagstränare.

Tips: Precis som Iran. Får man det att stämma så bör man åtminstone kunna hota om Portugal en andraplats i gruppen.
Mehdi Benatia är en spelare som sällan lägger några fingrar emellan, och eftersom Marocko med största sannolikhet kommer att få rikta in sig mycket på sitt försvarsspel i åtminstone två av matcherna, känns alla möjliga typer av kortspel intressant på Juventus försvarsgeneral.
Eventuella spel på Marocko och Benatia, lär komma närmare avspark.Grupp C
1 Frankrike
2 Danmark
3 Peru
4 Australien

En på förhand väldigt intressant grupp som man bör hålla ett extra öga på.

Tittar vi till Frankrikes spelartrupp så finns det överflöd av klass med flera spelare som kan avgöra matcher på egen hand. Men trots det så fanns det vissa frågetecken i Didier Deschamps lagbygge under kvalet. Och på tal om frågetecken - Paul Pogba var inte alls så framstående som man kanske hade trott på förhand i EM 2016, och han har knappast haft någon lyckad säsong i Manchester.

Tips: Trots en del frågetecken vinner man baguetterna gruppen. Men man ställs mot Grupp D i åttondelsfinalen, som förmodligen blir Argentina eller Kroatien. Låter tufft för Les Bleus!..

Danmark har en riktigt fin generation av spelare. Den går nog till och med att jämföra med rödavita laget från tidigt 90-tal, där man blev Europamästare 1992, i Sverige.
Gruppen är klurig men visst bör dansken åtminstone nå en åttondelsfinal?

Tips: Om Åge Hareide får ordning på sitt anfallsspel, och Christian Eriksen visar sig från sin bästa sida, kan det här bli bra för Dansken.

Peru tog sig vidare från det erkänt svåra kvalet i sydamerika, dessutom har laget imponerat i landskamperna efter kvalet. Idel segrar har det blivit mot Kroatien, Island, Skottland och Saudiarabien. Dessutom har anfallsstjärnan och lagkaptenen José Paolo Guerrero fått sin dopningsavstängning upphävd efter mycket om och men. I sin comeback mot Saudi, gjorde Guerrero två mål i 3-0 segern.
Bakom Guerrero finns en Jefferson Farfán i offensiven.
Underskattat lag! Bör kunna hota Danmark om andraplatsen i gruppen.

Tips: Även fast jag i slutändan tror att Danmark kniper andraplatsen i gruppen, så bör som tidigare nämnt sydamerikanerna kunna hota danskarna om andraplatsen.

Australien är på pappret gruppens svagaste lag, och bör få det oerhört tufft att krångla sig vidare från gruppspelet.
Lagets stora ledare heter fortfarande Tim Cahill, men numera är 38-åringen mer än ledare utanför än på planen.
Laget styrs av holländaren Bert van Marwijk, som är sommaren enda intrimtränare.

Tips: Långt ifrån något slagkraftigt lag, och gruppen känns alldeles för tuff för The Socceroos.
Australien hamnar sist i gruppen, klickas till 1.80 hos Bethard.
Australien vinner ingen match, spelas också, till 1.66, även de oddset hos Bethard.Grupp D
1 Argentina
2 Kroatien
3 Island
4 Nigeria

Grupp D, kan klassas som dödens grupp!

Argentina har som vanligt ett namnstarkt lag, med en viss Lionel Messi i spetsen. Det enda som saknas i Messis karriär är ett VM-guld, och ska han någonsin bli i närheten av lika respekterad i sitt hemland som Maradona, kommer det att krävas en VM-buckla.
Offensiven håller yppersta världsklass, som knappast någon kan ha missat. Att peta en spelare som Mauro Icardi är något få länder skulle ha råd med, om ens något land. Tvivlar på det.
Trots stor potential offensivt så var det knappast någon imponerande målskörd argentinarna visade upp i kvalspelet. Det låste sig ofta i den sista tredjedelen, och paradoxalt nog är anfallsspelet det stora frågetecknet, i min värld.

Tips: Potentialen finns för att nå ända fram. Men då måste Jorge Sampaoli få ordning på offensiven. Försvarsspelet är det nämligen ingenting fel på, trots mindre etablerade spelare i defensiven.

Kroatien har materialet att nå hur långt som helst. Titta bara på mittfältet med spelare som Luca Modric, Ivan Perisic, Ivan Rakitic, Mateo Kovasic, Milan Badelj och Marcelo Brozovic. Fullkomligt galet mittfält, frågan är om det inte är VMs bästa, sett till spets men framförallt bredd.
Det stora frågetecknet är förbundskaptenen, Zlatko Dalic, vem tänker ni? Och även jag. En oprövad tränare i dessa sammanhang och utan någon vidare meritlista. Faktum är att det här 51-åringens första tränarjobb i landslagssammanhang.

Tips: Bör ta sig vidare från gruppen. Väl där kommer man ställas mot Grupp C, vilket känns som en ganska okej lottning.

Sagan för Islänningarna fortsätter. Landet med drygt 300 000 invånare.
Trots att Lars Lagerbäck har lämnat skutan så vann islänningarna kvalgruppen före Kroatien, men det kändes som att kroaterna slarvade bort mer än att Island snodde förstaplatsen. Hur som helst, är Island ytterligare ett mästerskap, men det kommer att bli tufft. Gruppen känns oerhört svår och på pappret ska bara inte Island räcka till.
Det kommer att krävas ett mirakel, eller ett rejält vulkanutbrott.
Evertons Gylfi Sigurdsson spelar en stor roll!

Tips: Island ryker i gruppen, svårare än så är det inte. Kroaterna revanscherar sig!
Island under 2,5 mål till 1.95 hos Bethard känns intressant!

Nigeria har under många år varit en av det stora elefanterna i Afrika, men nationen har haft det svårt att få till det i mästerskapen.
Laget är inte alls lika namnkunnigt som tidigare upplagor, och spindeln i nätet heter fortfarande John Obi Mikel. Ja han spelar fortfarande fotboll, numera i Kina.

Tips: Precis som för Islands del talar lite för att S ska nå något slutspel.
Man kommer att få svårt att få hål på Kroatien i öppningsmatchen, och sedan väntar ett hårt krigande Island. För att tillslut avsluta (utcheckat?) mot Argentina.
Nigeria Under 2,5 mål till 1.90 klickas hos Bethard.
Att Nigeria gör 0 mål i VM går även att spela till 16.00 hos Betsson. Även det får sig en liten peng!Grupp E

1 Brasilien
2 Serbien
3 Schweiz
4 Costa Rica

Intressant grupp med en tydlig favorit, men kampen om andraplatsen känns vidöppen! 

Brasilien har ett av världens mest kompletta lag, med världsklasspelare i alla lagdelar. Brassarna gjorde ett superkval och har i stort sett alla startspelare i superform - från målvakt till anfall. Frågan är om det finns någonting som talar emot brassarna? Om något, gamla mästerskapsnerver, ingen glömmer sommaren 2014 i Brasilien.
Neymar är fortfarande superkey, men till skillnad från 2014 känns det som spelarna runt omkring Neymar känns betydligt hetare. En spelare som Fred, den Fred som var startspelare längst fram i det brasilianska landslaget 2014, skulle inte ha någonting att göra i det här landslaget.

Tips: Brasilien vinner gruppen, och det är få saker som talar emot Tites mannar.
Brassarna vinner VM, spelar jag till 6.00 hos Betsson!

Serbien har under många år fostrat mängder av talangfulla spelare. Men det har aldrig gett någon vidare framgång i mästerskapssammanhang.
Trots att serberna vann sin kvalgrupp fick förbundskaptenen Slavoljub Muslin lämna sitt uppdrag, och den assisterande tränaren Mladen Krstajic har tagit över, som sägs vara framtiden.
Bredden är inte speciellt bred, men spets finns det definitivt, i alla lagdelar dessutom. Sergej Milinkovic-Savic har varit strålande i Lazio den här säsongen och jagas av i stort sett alla toppklubbar i Europa. Det är en spelare som alla bör hålla ett extra öga på. Trots sin storlek och styrka har Savic en teknik som är väldigt få förunnad.
Aleksandar Mitrovic som gjorde sex mål i kvalet, har haft en fenomenal vår i London och är en stor bidragande orsak till att Fulham spelar Premier League till hösten.

Tips: Det blir en stenhård kamp mot Costa Rica och Schweiz. Andraplatsen är helt öppen!
I åttondelsfinalen lottas Grupp E mot Sveriges grupp.

Schweiz är ett välbalanserat lag med en fin bas av spelare. Dessutom kommer merparten av spelarna i “rätt ålder” och det är nu man ska göra det.
Schweiz imponerade i kvalspelet men föll i den avgörande och sista matchen mot Portugal. Vilket gjorde att Schweiz fick ta playoff-vägen via Nordirland till VM.
Frågan många ställer sig dock är, vem ska göra målen? Haris Seferovic?

Tips: Vilka som kniper andraplatsen mellan Schweiz och Serbien låter jag vara osagt. Känns helt öppet!

Costa Rica överraskade en hel fotbollsvärld när man tog sig ända vägen fram till kvartsfinal i VM 2014. Det var då Real Madrids målvakt Keylor Navas fick sitt stora genombrott för den breda massan.
Nyckelspelare heter fortfarande Keylor Navas, Celso Borges och Bryan Ruiz.
Laget tog sig vidare från en ganska dassigt centralamerikansk kval. I träningsmatcherna efter kvalspelet har det sett sådär ut, och känslan är att man får det tufft i den här gruppen.

Tips: Någon ny succé i sommar blir det inte. Respass i gruppen.Grupp F
1 Tyskland
2 Sverige
3 Mexico
4 Sydkorea

Äntligen framme i Sveriges grupp. Frågan är om man är cyniker eller inte?

Tyskland är med all rätta gigantiska favoriter att ta sig vidare från gruppen. Och det kan väl egentligen bära hela vägen för “Die Mannschaft” som är regerande världsmästare.
Trots att tyskarna sprang hem kvalgruppen utan de minsta problem så är formen rätt svag, rent ut sagt usel. Faktum är att Jogi Löws maskin inte har vunnit på fem raka matcher (i skrivande stund), vilket inte har hänt på 30 år!
Utropstecknet - Leroy Sané utanför truppen!
Frågetecknet - vem vaktar kassen? Manuel Neuer har varit skadad i stort sett hela säsongen. Och vem blir nian Jogis lagbygge?

Tips: Trots en handfull svaga insatser på slutet är Tyskland skyhöga favoriter att ta sig vidare från gruppen.
Allt annat än medalj måste ses som en besvikelse.

På andra plats placerar jag Sverige. Kalla mig optimist men det är hjärnan som säger blågult!
Har man tagit sig vidare från kvalgruppen innehållande Bulgarien, Holland och Frankrike, och dessutom besegrat Italien i playoff, så finns alla chanser i världen att åtminstone nå en åttondelsfinal.
Truppen känner ni alla till. Emil Forsberg är den stora stjärnan, och Janne Anderssons trupp är en klassisk svensk hårt jobbande lagmaskin utan speciellt mycket individuell briljans.

Tips: Vi får tyvärr ge oss mot brassarna i åttondelen, men gruppen grejar vi!
Sverige att ta sig vidare spelas till 2.55 hos Bethard!

Mexico känns återigen underskattade (precis som Sverige), och har mängder av rutin från VM-slutspel. Det finns spets i de flesta lagdelar men frågan är vem som blir den tydliga ledaren i försvaret nu när det inte finns någon Rafa Marquez att tillgå längre?
Mexarna når väldigt ofta slutspel vilket är en enorm styrka, men höjden att rå på det “bästa” lagen har inte riktigt funnits där. Och i viktiga matcher låser det sig ofta. Ni minns kanske 0-7 mot Chile i slutspelet i Copa America?
Fortfarande målgaranti i Javier Hernández?
Hur bra är egentligen Guillermo Ochoa?

Tips: På något sätt kommer tror jag Sverige kommer att krångla sig vidare, vilket gör att Mexiko kommer att få ge sig i gruppspelet den här gången. Eller rättare sagt känns det faktiskt helt öppet mot Sverige. Men oddset på att Blågult tar sig vidare är mer tilltalande, därav skickas Janne Anderssons mannar vidare från gruppen.

Sydkorea tog sig vidare från ett risigt asiatisk kval, Iran som vann kvalgruppen gick igenom kvalet (10 matcher) utan förlust - det säger en del om nivån, utan att ta ifrån Irans insats på något sätt.
Sydkorea har sett väldigt virrigt ut i genrepet, och förbundskaptenen Tae-Yong Shin verkar inte ha hittat någon röd tråd i sitt landslag.
Bredd, spets och rutin saknas i spelartruppen, som knappt sett skymten av Europa.
Lyckas Sverige och co stoppa Heung-Min Son är mycket vunnet.

Tips: Inget nytt mirakel likt 2002, då var det helt andra förutsättningar.
Sydkorea kommer sist i gruppen, klickas till 1.80 hos Bethard.Grupp G
1 Belgien
2 England
3 Tunisien
4 Panama

Belgien, nu börjar det bli dags, att visa att världsranking inte är helt ute och cyklar.
Det är en gyllene generation som Roberto Martínez manövrerar över. Martínez kostade till och med på sig att peta Radja Nainggolan i VM truppen, vilket i och för sig kändes helt absurt.
Kvalspelet var bara en lång transportsträcka, nu gäller det att lyckas på den stora scenen, vilket man definitivt har material för att göra.

Tips: Gruppen ska man bara ta sig vidare från. Tar man sig vidare kommer man att ställas mot Grupp H, som är Senegal, Polen, Colombia eller Japan.
Att Belgien tar sig till kvartsfinal känns därför väldigt troligt, även fast Grupp H känns något underskattat på pappret.
Att Belgien tar sig till kvarten ger 1.60 hos Bethard, det synar jag.

Är det i sommar det händer för England? Är det nu guldet ska hem till de brittiska öarna? Nej, det har jag svårt att tro.
The Three Lions gjorde ett starkt lag, och Gareth Southgate har verkligen fått ihop ett fungerande lagbygge. Det är långt ifrån samma stjärnstatus på spelarna som i början av 2000, vilket skulle kunna vara rätt sunt för en nation som England.
Känslan är dock att det saknas viss kreativitet på mittfältet.

Tips: Att bucklan ska hamna i någonstans i Grupp G har jag svårt att se. Men precis som Belgien bör man ha goda chanser att åtminstone nå en kvartsfinal, inte minst med tanke på lottningen.

Tunisien gör sitt första VM på 12 år. Laget gick obesegrade från VM-kvalet och har sett riktigt bra ut i genrepet.
En spelare att hålla koll på är Wahbi Khazri som är landets stora hopp, till vardags i Rennes. Khazri är en oberäknelig mittfältare, som även kan spela som falsk nia. Prickar han sitt livs form kan Tunisien skrälla.

Tips: Gruppen är för tuff, det talar emot en eventuell skräll. Panama bör man dock slå!

Panama är den enda debutanten i sommar. Hernán Gómez, förbundskapten i Panama, är en rutinerad sådan. Panama blev hans tredje land att kvalificera sig för ett VM, Ecuador 1998 och Colombia 2002 var de andra två tillfällena.

Tips: Truppen är svag, och rutinen obefintlig. Dessutom svagt genrep. Det här blir ett VM där man bara deltar, och får “se och lära”.Grupp H
1 Colombia
2 Polen
3 Senegal
4 Japan

Sista gruppen då, som känns som en av de jämnaste på förhand.

Colombia sätter jag dock etta. 2014 visade Colombia och James Rodriguez att det är ett lag som kan slå vilken nation som helst.
Inför det här mästerskapet finns Radamel Falcao med i truppen, vilket är en enorm förstärkning.
Laget känns ganska komplett, med en tydlig spets framåt.

Tips: Colombia att vinna gruppen synar jag till 2.37 hos bet365.

Polen vann sin kvalgrupp före Danmark och Robert Lewandowski vann skytteligan. Tur var nog det för polackerna läkte en hel del bakåt. Försvarsgeneralen Kamil Glik är skadad och missar således VM, vilket är ett enormt avbräck i defensiven.
Hur klarar man sig mot Cuadrado, Falcao och James?

Tips: Stor potential finns det, med en riktigt stark ryggrad. Kan precis som Colombia ställa till det för samtliga lag i turneringen.
Robert Lewandowski vinner den interna skytteligan spelas till 1.57 hos Bethard.

Spöket från 2002, Senegal har en slagkraftig offensiv. Spelare som Niang, Keita Baldé och inte minst Sadio Mané är spelare som rätt dagar kan vara hur farliga som helst, för alla lag. Dessutom finns det en urstark och hänsynslös försvarare, vid namn Kalidou Koulibaly som kommer från en riktigt fin säsong i Napoli.
Det finns mycket individuell briljans. Men det saknas rutin i förbundskaptenen Aliou Cissé och i genrepet har laget långt ifrån imponerat. Tre oavgjorda matcher mot Uzbekistan, Bosnien och Luxemburg.

Tips: Är steget för japanerna, men Lions of Tarenga får ge sig i gruppen. 

Japan är likt Senegal ett lag med en hel del individuell briljans. Keisuke Honda, Shinji Kagawa och Shinji Okazaki är ett par av spelarna som har stor rutin från den europeiska fotbollen. Men det finns en hel del frågetecken. Frågan är hur bra det var att sparka förbundskaptenen Vahid Halilhodzic så tätt inpå VM?
I genrepet har man precis som Senegal inte imponerat. Hur stora växlar man nu kan dra av det?

Tips: Japan räcker inte till!


Övriga intressanta målskyttespel: 


- Messi 10.00 - laget kan gå hur långt som helst och Messi behöver ingen närmare presentation.
- Neymar 11.00 - egentligen samma motivering.
- Cavani 26.00 - som tidigare nämnt tror jag Uruguay kan gå långt, och Cavani kan definitivt få lite hjälp på traven med sina      mål med tanke på vilken grupp man hamnat i. Islossning mot Saudi?
- Muller 34.00 - tysken går alltid långt och gör nästan alltid mycket mål. Muller är en “mästerskaps-spelare” precis som Klose    var, och kan mycket väl vinna skytteligan, igen.

Det var allt! Spel på enskilda matcher kommer naturligtvis att postas från alla grymma rekare här på R&K närmare avspark.

Lycka till med era lir under VM!

Trevlig helg / Filip
2 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
3quartistan - 2018-06-10 23:23

Tack och desamma Wickberg!

Aston - 2018-06-10 13:33

Mycket bra genomgång Filip. Tror precis som du att det kan skrälla både i grupp B och E. Kommer säkert rygga några av de spel du rekommenderar. Lycka till med VM-spelen.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:30  Chicago - Colorado
Ishockey - NHL - 2
2.45
13:30  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2
1.73
13:30  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League - Tot ö 14,5 skott
1.83
14:00  Karlstad - Östersund
Fotboll - Svenska cupen - 2 hcp -1
1.72
15:00  Linköping - Lindås
Innebandy - Superligan - Lin över 7,5 mål
1.85
15:15  Malmö - Skellefteå
Ishockey - SHL - 1
2.37
16:00  Karlstad - Östersund
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian hcp -1,5
1.72
16:00  Newcastle - Huddersfield
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0,5
2.10
18:00  Växjö - HV71
Ishockey - SHL - 2
3.75
20:00  Melodifestivalen: Lidköping
Annat - Melodifestivalen - Hansson sist
1.75
20:45  Athletic Bilbao - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
2.15
20:45  Levante - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3,5 mål
1.93
21:00  Girona - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.92

Livestreaming