Akberg

Champions League 1/4

1 April 2014 - 17:29

Dags för kvartsfinalerna

i Champions League och veckans höjdpunkt ligger självklart på morgondagen då Zlatans Paris SG tar emot Chelsea. Men först, besöker den tyska maskinen Old Trafford och Manchester United.
Spelar Bayern München att vinna och hålla nollan till 2.60x hos bet365 .

Fyra gånger har United tagit emot Bayern München på hemmaplan. I endast en match av dessa fyra har laget lyckats göra mål och det var senast, mars 2010. Då var Manchester United ett lag med en, enligt mig, betydligt bättre ledning i form av Sir Alex än vad man har idag med Moyes som tränare. Jag tror inte att jag behöver gå igenom åter igen vad United har misslyckat med i år, det är troligtvis vi alla medvetna om. Antar att Moyes, till större del, är den i United som ser Champions League som hans sista livlina för att rädda sitt kontrakt med Manchesterlaget. Hoppet blev tyvärr inte mycket bättre när det stod klart att det är Bayern München som lottades till att möta Manchester United. Bayern München kommer senast från ett kryss i ligan, där målproduktionen har sprutat. När man gör många mål så händer det även ofta att München också släpper in bakåt, oftast ett eller två mål. I Champions League där motståndet har varit betydligt starkare så har Bayern München sett mycket mer stabilare ut bakåt. Tex senast mot Arsenal där man på bortaplan städade undan Gunners och kunde åter resa hem med 0-2 i bagaget. Tror verkligen United kommer få problem framåt idag och det är jag nog inte ensam om att tycka, ett plus idag för München är även att anfallaren Van Persie i United som bjöd på show mot Olympiakos senast i turneringen är skadad i kvällens match.

Läget i lagen

Uniteds spelare Valencia och Rafael ska vara åter i träning. Smalling och Evans står inför ett late fit-test. Van Persie missar matchen. Evra är avstängd med rött kort och Mata får inte spelet då han är cup-tied.

Bayern Münchens försvarare Dante är idag avstängd då han sitter med ett rött kort. Mittfältaren Alacántara är skadas samt försvararen Badstuber.

Kommentar
Tror Pep och hans Bayern München vill ha med sig ett bra resultat tillbaka till München, precis som i mötet mot Arsenal. Tror inte Bayern kan göra fler än två spelmål idag på bortaplan och då ser laget det som högsta prioritet att inte släppa in något mål bakåt. Utan Van Persie som sken med sina mål i senaste CL-matchen är idag skadad och fattas alltså. I Olympiakos-matchen såg jag ett viktigt samspel mellan Rooney och RVP, där Rooney levererade fint spel till holländaren som kunde göra mål. Tror Rooney får det svårt att leverera på egen hand ikväll. Enda chansen som jag ser då är om Gibbs får lika mycket speltid som mot Olympiakos och levererar lika fina, om inte bättre, långbollar över Bayerns backlinje. Och det blir en svårare uppgift att genomför idag än mot Olympiakos.

Spelar Bayern München att vinna och holla nollan till 2.60x hos bet365 med 1/5 units.

Twitter@akberg_

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - 1X
1.70
19:00  Norrby - Helsingborg
Fotboll - Superettan - 2
2.05
19:00  AFC Eskilstuna - Gefle IF
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,0
1.94
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5
1.72
18:00  Wawrinka - Fucsovics
Tennis - ATP Geneve - Waw hcp -2,5 games
1.82
19:00  Falkenberg - Varberg
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1
2.00
16:00  Östersund - BK Häcken
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.50

Skador & Avstängningar